Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stuns!

Det var sannerligen inte igår jag tog en promenad! Kände att det nog var dags nu, lagra några strålar sol och lite frisk luft. Snörade på mig ett par gamla löparskor och de har minsann inte glömt sin uppgift, jag fullkomligt både flyger och studsar fram! Härligt.

Och hemma puttrar kvällens middag. Långkok på högrev som ska ackompanjeras av sparris till förrätt, pannacotta till dessert. Finfredag kan man kalla det!


Kommentarer
Postat av: Stepup 2 Fitness

Härligt. Nu har jag receptet på bloggen - äggmuffins receptet alltså :-)

Svar: Tack :-) såg det förut, och jag har testat dem tidigare men tycker det blir för mycket omelettkänsla över dem... Får kanske göra ett nytt försök och se om jag kan omvända min åsikt?!
bodycomf

2012-10-26 @ 15:17:51
URL: http://www.stepup2fitness.se/blogg
Postat av: Jenny

Jag behöver hjälp/tips av experter - vänder mig till såväl bodycomf som bloggläsare.
I mina försök att landa i en sund värld av kost och träning är jag benägen att bryta ihop en kort stund; jag äter 4-5 mål/dag och har börjat styrketräna med pt för att nöta in rätt teknik från start, samt få hjälp med vad som är rätt övningar och rätt nivå för mig. Så långt allt väl. Problemet är min hungerskänsla vad det gäller mat. Jag har läst om alla som börjat träna och kommit till rätta med sina hungerskänslor, att de slutat känna sug efter såväl sött som kolhydrater i stort, att de minskat på portionerna osv. Här står jag och är hungrig, kan tänka på rågbröd med avocado på eftermiddagen, trots min rejäla frukost med fiberhavregryn och ägg och den portion torskgryta med grönsaker jag åt till lunch. Läser om de som tränar sig feta för att de äter mer än de förbränner... det var ju inte det jag såg framför mig precis. Hjälp behövs. Vad gör jag för fel? Jag vill ha balans, äta "rätt" och lagom och träna mig till en funktionell vardagsstyrka, utan att vare sig minska eller öka i vikt.

Svar: Hm, det är ju svårt att svara på utan att veta mer ingående vad du äter... Kan inte din pt hjälpa dig? Det jag tänker på direkt när jag läser just det du skrivit är var är fettet?! Det är det som håller dig mätt och nöjd och torsk innehåller ju inte tillstymmelse till fett.... Inte gröt heller. Och just gröt är för övrigt något som inte alls funkar för många! Man tror man ska stå sig på gröt, men många är hungriga efter en timme redan... Jag tänker också att om du är hungrig måste du äta mer!!! Din kropp har börjat med något den inte är van vid och det kostar mycket energi att träna, kroppen vill ha mer bränsle! Men som sagt, jag skulle behöva veta detaljer. Hur länge har du hållt på med träningen, vad gjorde du innan, hur ser träningen ut, vad äter du, hur ofta äter du, har vikten/måtten förändrats, på vilket sätt i såfall och så vidare. Och det är just det jag tar betalt för ;-) En ingående analys, pepp och hjälp. Men jag ger gärna råd så här med, men det är svårt att ge specifika råd utan specifik vetskap.
Kolla med pt:n, hen borde kunna hjälpa dig väl?
bodycomf

2012-10-26 @ 16:13:37
Postat av: Elena

Härligt med en promenad! Jag ska ut och ta en powerwalk nu :)

2012-10-26 @ 17:01:07
URL: http://ellisono.blogg.se
Postat av: Emma L

Måste fråga en sak. När du svarar på en kommentar så får jag ett mail om det. Det är grymt tycker jag för då vet jag när du har svarat på mina kommentarer. Är det någon inställning du har gjort? Har försökt kryssa i på andra bloggar att jag vill få mail när det kommer svar men då får jag istället mail så fort det kommer en kommentar på samma inlägg som jag kommenterat. JAG skulle vilja att det bara kom när det var direkt svar till mig. Vet du?

Svar: Det finns en liten ruta under kommentaren, när jag svarar på den, och den är alltid ikryssad om personen fyllt i mailadress, och då får du svar till din mail. Det är ju rätt smart, för det är ju som sagt inte alltid man vill läsa alla följdkommentarer! Dock kan jag inte ta på mig äran för det, utan det är blogg.se som kommit på den smarta idén ;-)
bodycomf

2012-10-26 @ 17:02:48
URL: http://kevlarsjaltranar.blogspot.com
Postat av: Tove

Det var evigheter sen jag var ute och pw:ade också, och saknar det en hel del. Men men, nu är det ju mörkt och kallt och halt och i morse var det snö på tidigt på morgnarna, men kanske jag skulle försöka ta mig ut på helgen i alla fall! :)

Svar: Ja, för att tanka lite ljus nu inför det lååååååånga vintermörkret..! :-)
bodycomf

2012-10-26 @ 17:32:56
Postat av: Annie

Har blivt alldeles för lite promenerande för mig med - framför allt saknar jag den friska luften då jag märker att jag inte kommer ut så mycket alls just nu annars. Har dock lovat mig tre promenader varje vecka nu. Korta som långa :)

Svar: Ja, det var det jag kände också, det blir alldeles för lite frisk luft!
bodycomf

2012-10-26 @ 19:13:11
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: J Elena

Härligt med promenad! Eller så måste jag åtminstone börja intala mig, för efter två månaders uppehåll från träningen då jag istället försökt kurera en lunginflammation, är det dags att försöka komma igång igen. Hela kroppen känns som en fluffig sparris, så tricket blir att utmana lagom nu i början. Jaja, får se det som rehab och sätta igång... Trevlig helg!

Svar: Oj! Två månader!! Tufft! Jag håller tummarna för att det bara är fina höstdagar nu då, så du får sol på dina promenader! :-)
bodycomf


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback