Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Söndagskoppen

Brrr..! Kallt ute idag! Stor kopp te och gröt ska nog få upp kroppstemperaturen innan den kyliga promenaden till gymmet. Marklyft och frivändningar på dagens agenda, bland annat.

 


Kommentarer
Postat av: Petra - Jag & mitt liv med barn, Lchf och träning

Kör hårt! Vilken fin kaffeservis du har!

2012-10-28 @ 10:19:41
URL: http://www.jagomittliv.bloggplatsen.se
Postat av: Rund är också en form!

Verkligen JÄÄÄÄÄTTEKALLT! Brrrr...

2012-10-28 @ 10:21:47
URL: http://rundarocksaenform.wordpress.com
Postat av: Annie

Vilken underbar kopp - här är det kallt men strålande sol, helt underbart att vara ute! (säger skåningen som är van vid full orkan!)

2012-10-28 @ 10:30:50
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: Zelda

Här startade söndagen med din fredagsfight. Dock bytte jag ut armävningarna eftersom jag rehabar mina axlar/överarmar och körde istället bicepscurl + omvänd bisepscurl med gummiband. Men fy tusan vad jag är dålig på burpees. Får inte till något tempo alls. Blir liksom "gå"-burpees haha. Så någon tid tänker jag inte skriva ut ;-) Men en fråga...varför rullningen? Försökte känna vad den gjorde, om den "tog" någonstan. Kanske att jag spände till magen lite extra, annars kunde jag inte riktigt känna nåt förutom att den gav lite extra vila innan jag skulle upp igen :-D

Svar: Hihi, jag ska skriva ett inlägg om det där med rullningen, och varför man gör den. Tänk dig annars att den kan vara bra att göra för att bli så snabb, stark och effektiv som möjligt i vändningarna du gör när du sover :-) Funktionell träning minst sagt! Bra att du bytte ut övningarna, sånt gillar vi, alla kan vara med, på sina villkor!
bodycomf

Postat av: Zelda

Det är det som är så kul med dina fredagsfighter att bara man tänker till lite så går det att köra efter egna förutsättningar. Och du ger ju oftast alternativ. Det är kanon! Förra veckans tabata körde jag även om jag inte skrev något här, men jag bytte ut vissa grejer mot olika typer av situps och plankor istället. Men gör gärna en filmsnutt på dessa eländiga burpees haha

Svar: Det kommer, filmade igår :-)
bodycomf

2012-10-28 @ 16:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback