Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Godkänt, med beröm

Provsmakade just gårdagens proteinpimpade fröknäcke. Både smak och konsistens får högsta betyg! Hampa funkar således utmärkt även i knäckebröd.




Kommentarer
Postat av: Emelie

aha, något för mig. Jag hade faktiskt i äggvita i smeten när jag gjorde senast. Det funkade också.

2012-10-23 @ 08:27:18
Postat av: Beatatjata - working it out

Men recept då? Och så blir näringsvärdet snäppet proteinigare eller? Har precis smakat mitt första fröknäcke (inte bakat själv). Oh. My. God. Alla mina mellanmålsproblem är lösta (och jag kommer bli tjock igen :-))

Svar: Ute nu! Enkelt att göra, men tar tid i ugnen, så när man väl är färdig med det blir man lite snål och vill inte dela med sig. Det bästa är alltså att inte låta någon annan smaka, någonsin, för då får man inte ha det för sig själv ;-)
bodycomf

2012-10-23 @ 09:02:20
URL: http://beatatjata.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback