Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En liten sammanfattning

En vecka av "planen" har lagts bakom mig nu. Jag började i tisdags och går i mål torsdag 22:a november. Målen var lite alla möjliga, bland annat att kunna göra sex pullups (check på den!), handstående en viss tid, att göra min höft/bäckenrehab samt att kunna hoppa snabba boxhopp. Jag skulle även äta naturlig mat, utan vitt mjöl och socker. Inga förbud men mer av bra saker än av dåliga.
 
Första veckan avslutas med bravur! Jag har under den här veckan
 
  • tränat fem pass, varav fem riktigt bra pass!
 
  • haft två vilodagar.
 
  • ätit mestadels god och nyttig mat med undantag av ett tacoskal, lite glass och två knäckemackor. Som jag minns vill säga. Och vad av det som inte infaller unden kategorin "bra, nyttig och naturlig" är ju upp till var och en att bestämma. Jag har även portionerat ut en del mörk choklad under veckan. Och som jag brukar säga, det är inte bara VAD man äter utan också HUR man äter som räknas. Summa summarum när det gäller maten, mycket bra!
 
  • gjort min höft/bäckenrehab enligt plan, även om jag tänker att jag nog borde utöka det hela ännu mer.
 
  • tränat benböj med stången fram på axlarna, bak på axlarna, hoppat ut i utfall med stången på raka armar, bänkpressat, armhävt mig, axelpressat en herrans massa gånger och i olika varianter, förstås gjort ett gäng burpees, några plankor, en hel del pullups, sprungit litegrann och ja, helt enkelt kört slut på gammal energi och laddat med ny!
 
  • tränat litegrann på snabba boxhopp men dessvärre glömt handståendet. Bättring till nästa vecka!
 
Så allt som allt en helt härlig vecka med massa aktivitet men också ovanligt mycket vila. Nu ser jag fram emot kommande vecka och allt den har att erbjuda; jobb i dagarna fyra, men med lite annat än det gamla vanliga. En resa till Stockholm exempelvis, lite HLR och inga elever. Några extra festliga kalas och träffar med vänner. En föreläsning om Paleo och en helkroppsmassage inbokad. Ja vilken vecka att se fram emot va?!
 
Hur ser den kommande veckan ut för er?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: minatraningstajts

Bra gjort, heja heja!!!

2012-10-28 @ 15:43:06
URL: http://minatraningstajts.wordpress.com
Postat av: Anna

På tisdag väntar återbesök på vårdcentralen för att se om penicillinet gjorde nån nytta, det känns så iaf. Efter det hoppas jag på att få börja träna igen efter att ha degat i soffan i två veckor och de senaste dagarna ätit en massa skit. På torsdag ska jag på en föreläsningsdag om våldsutsatta kvinnor, ska bli intressant. Och tydligen ska jag lära mig dansa foxtrot också, har nån annan bestämt. :D

Svar: Håller tummarna att medicinen hjälpt!!
bodycomf

2012-10-28 @ 17:32:17
URL: http://annamm.shapemeup.se/
Postat av: jenny s

Bra jobbat!
Veckan bjuder på besök av min syster som kommer sent i kväll, två pappadagar tas ut av mannen= mer tid till alla barn, jag ska försöka mig på plankan på tå i minst 20sx3 och sidoplankan på knä 1 minx3!!! det ska tas bilder och mått samt en vikt. Och så ska det promeneras. Mycket skoj och hälsosamt på agendan alltså. Och visst ja, i morgon ska det bakas lite knäcke (måste bara införskaffa husk) och några goda bollar :)

Svar: Heja heja!!
bodycomf

2012-10-28 @ 17:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback