Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Äntligen!

 
 
 
Kollade vad dagens pass i boxen bjuder på och det var... tvättstugeaktiviteter! Nej, såklart det inte var! Det var wallballs, boxhopp och löpning.
 
Jag har längtat efter wallballs. Jättemycket. Jättelänge. Jag vet inte varför? Kanske för att jag har så låg takhöjd på gymmet och aldrig kan köra det där? Det är ju egentligen en rätt gräslig övning. Jobbig på alla sätt och vis och suger musten ur hela kroppen, men ändå. Jag är barnsligt förtjust i den. Fast jag ju när jag tänker efter säger blankt nej till alla andra bollsporter. Till allt som har en boll inblandat. Kanske är det för att man i denna övning är tillåten att stå still? Kasta upp och ner, det klarar ju till och med jag liksom.
 
Hur som helst, mina armar och axlar orkade inte ens rysta ett lakan och hänga upp några nya på tvättlinan alldeles nyss. Ttrött efter gårdagens pass så det blir till att ta i rejält med benen för att få upp den där bollen idag! Om de orkar? De körde trots allt både frontsquat, utfallsgång och benböj med kb igår.
 
Det spelar dock mindre roll idag. Wallballs på schemat och jag tänker åka och kasta oavsett om jag hinner tio eller hundra. Det lilla räcker åt mig idag :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Mina träningstajts

Älskar wallballs! Därföär att det är ett sjukt snabbt och effektivt sätt att köra igenom hela kroppen. Verkligen hela! Och för att den inte kräver överdrivet hög koordination... hehe.

2012-10-24 @ 16:56:51
URL: http://minatraningstajts.wordpress.com
Postat av: Maria

Har ju tyvärr bara testat CF en gång men då var det Wallballs bl a. Kändes verkligen som om man tränar hela kroppen! EN effektiv övning verkligen.
:)

2012-10-24 @ 20:39:49
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback