Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Utanför!

Ja, nu har jag befunnit mig utanför min comfort zone. Åtminstone stundtals. Lite seg idag men kammade hem runt femtio strikta chins och pullups under passet. Yeah!

Nej, förstås inte i rad! Jag supersetar och lägger in några mellan varje annan övning, bra sätt att få så många som möjligt gjorda på så lite tid som möjligt. Valkar i händerna? Jo tack...

Tror att mina nya lila shorts gav mig lite extra styrka och fart idag, vad tror ni?!

Efter passet skulle jag fota en fin bild till er, och just när jag skojar loss som bäst dyker någon upp och undrar antagligen väldigt mycket vad jag håller på med! Därav denna 'oj, hoppsan-bild' :-)

Kommentarer
Postat av: Lotta -Fokuserad Energi

Du är liksom föööör bra, jag kan inte ens relatera till allt du orkar och kan. Du är planeter/ljusår från mig... Grattis till FANTASTISK prestation!

2012-05-13 @ 17:09:01
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: ealina

Men shit, vad stark du är! :D

2012-05-13 @ 17:25:35
URL: http://ealina.blogspot.se
Postat av: bodycomf

Ealina - tack :-)Lotta - hm, jag vet inte? Är jag verkligen det? Om du tänker dig att jag gör två-tre chins och några pullups efter varje set, och gör det typ tolv gånger så blir ju summan hög, men jag har ju inte gjort så många på rad. Fast jag vet inte, som sagt, det kanske är bra? Jag har ingen att jämföra mig med för ingen jag känner tränar lika mycket... Men nu när du har sagt att det är bra så tror jag på dig, hurra för mig ;-)

2012-05-13 @ 18:52:59
URL: http://bodycomf.blogg.se/
Postat av: Mdotter

Ha ha ha! Härlig bild!

2012-05-13 @ 19:52:44
URL: http://www.ikerstinshuvud.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback