Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stolt, stark och snygg!

Den här övningen kan göras i tusen olika varianter. I kabelmaskin, med gummiband eller expander, med boll. Med press eller drag. Med eller utan rotation. Med eller utan utfall. Det gemensamma är att det är en superövning för nästan hela kroppen och att när man gör den både är man och känner man sig STOLT, STARK och SNYGG!

Den här övningen kan ni väl bara inte låta passera okörd?!

Ställ dig i kabelmaskinen så att kabeln går i linje med din arm. Backa lite så att du har spänning i kabeln och aldrig släpper till helt viloläge. Dra nu armen bakåt samtidigt som du gör ett utfallssteg bakåt. Armbågen strävar lite lätt uppåt, så att din underarm hela tiden är i linje med kabeln. Titta till din handled så att den är neutral (stort problem för mig, handlederna lever sitt eget liv helt utanför min kontroll...). Andra armen hjälper till med balansen och går fram och tillbaka så att du liksom ökar på känslan av att vara en stjärnskytt i pilbåge-VM :-)

Kan som sagt göras lite hur som helst och de andra varianterna kommer de med så småningom.
Kommentarer
Postat av: Lotta -Fokuserad Energi

Verkligen mitt på pricken namn på detta inlägget:-) Ser härligt ut!

2012-05-11 @ 13:22:30
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: StepUp 2 Fitness

Så starkt, kraftfullt och vackert!!! Snygg du är!!!

2012-05-11 @ 13:40:48
URL: http://www.stepup2fitness.se
Postat av: Pia

Ska testa hemma med gummiband. Förresten, lagade lakritsbollarna med nötter, honung och lakritspulver. Blev helt okej. Första tuggan var " hmm, nåja, lite konstig konsistens" Men sen kom lakritssmaken. Både maken och en vän har smakat och båda tyckte att de var helt goda.

2012-05-11 @ 14:13:27
Postat av: Petra

Sjukt snyggt!! Och snygg :)

2012-05-11 @ 16:25:24
Postat av: bodycomf

Pia - ja gör det! Finns massa olika varianter att köra, kommer fler så småningon! Jag tyckte likadant om bollarna först, men när lakritssmaken väl kommer är den underbar ju ;-)

2012-05-12 @ 08:48:46
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback