Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spargris.

Vet ni vad jag kom på? Att jag ska börja spara på kilometer! Nu när jag ska springa lite mer kan det ju vara idé att skriva ner hur långt det faktiskt blir. Summera vecka för vecka och sedan, när det äntligen är dags för Tjejmilen, då kan jag enkelt se hur många kilometer jag samlat ihop! Som en liten spargris alltså.

Undra om det funkar likadant som med pengar? Att jag kan ta ut mina kilometer då, 1:a september, och bli lovad en riktigt bra tid på milen? ;-)

Hittills i min lilla gris - 20 km och två intervallpass (det ena utomhus = noll koll på km, det andra på bandet men jag glömde kolla).

Hur gör ni? Skriver ner allt ni tränar? Vikter, reps och annat? Anteckningar om hur passet kändes? Jag gillar inte att hänga upp mig på siffror och sådant, men jag brukar skriva vikterna när jag kör tung styrka. Både för att se framsteg, men allra mest för att veta vad jag ska börja på nästa pass :-)


Grymt! ;-)

Kommentarer
Postat av: Pia

Jag har en träningsdagbok som jag skriver ner alla pass. Roligt att titta efter en tid och se hur man har blivit bättre, snabbare.

2012-05-28 @ 20:51:45
Postat av: Isabella

Jag skriver ner min träning i Funbeat, där jag också planerar kommande veckan varje söndag. Fungerar mycket bra både som pepp när man ser andras träning, och som sporre för att jag vill ju ha mycket minuter!

2012-05-28 @ 21:27:47
URL: http://isabellaalstrom.tumblr.com
Postat av: Maria S

Jag skriver ner vikter när jag styrketränar men har inte skrivit ner antalet km jag sprungit. Synd, borde gjort det när jag började träna inför Göteborgsvarvet. Får börja nu, fast fram till midsommar blir det mer intervaller och styrka. Tjejmilen är nästa löpmål även för mig :-)

2012-05-28 @ 21:49:01
Postat av: Kristin

Jag kollar aldrig hur långt jag springer, utan jag springer efter tiden. Varje månad ska jag sammanlagt ha sprungit i 8timmar.

Alltså 2 timmar i veckan, skulle jag bara springa 90 min en vecka så måste jag ta igen det dom andra:) det brukar bli en långrunda, en kortrunda och Rabats intervaller. Den sista dagen i månaden springer jag en uppmätt runda på 5km för att mäta tiden och se om jag utvecklats något. Passar mej kanon:

2012-05-28 @ 22:02:25
Postat av: Therese

Jag brukar aldrig skriva ner hur jag tränar, men denna månad har jag varit med i en distansutmaning - vem kan ta sig fram flest kilometer i maj? Hittills är jag uppe i 284 km :) Vi räknar både cykling, löpning, crosstrainer, inlines, promenader och rodd, det blir ju en liten sporre att ge sig ut även de dagar man inte är så sugen!

2012-05-28 @ 22:10:58
URL: http://justmakethechange.blogg.se/
Postat av: Lisa H

Jag reggar min träning på Funbeat, men inte så noga med att speca upp vikter, reps och liknande. Jag är inte så avancerad (än!?) och för mig är det så att säga antal pass/tiden som jag kommer ur soffan som är det som räknas ;)

2012-05-28 @ 22:48:52
URL: http://teamilkandhoney.blogspot.com
Postat av: Tove

Nu när du säger det så faktiskt så skrev jag förut (före alla barn, då hann jag visst bättre) upp varenda löppass, sträcka och tid. Har sparat allt och det är roligt att läsa nu och då. :) Nuförtiden antecknar jag inget men har nyligen laddat ner RunKeeper och där sparas ju statistiken på ett behändigt sätt. Egentligen är det konstigt att jag inte antecknar precis vad jag tränat för jag gillar allt som är mätbart i siffror (gäller inte bara träning).

2012-05-29 @ 05:58:08
Postat av: Ann-Louise

Jag har en träningsdagbok som jag skriver i (SKA skriva i...) mest för att se när jag har ökat på vikterna. Jag har ju ett konto på funbeat oxå, det har jag glömt - bra att jag blev påmind :)

2012-05-29 @ 11:15:25
Postat av: bodycomf

Hm, ni är flera som skriver om det där FunBeat, det måste jag nog kolla upp!! :-)Maria S - då ses vi i Sthlm då?!! :-) Vad satsar du på för tid? Du hade ju grym på tid varvet väl?Therese - vilken rolig tävling! Jag ska absolut dra igång nåt liknande på mitt jobb i höst, har storslagna planer för mina kolleger... :-)2012-05-29 @ 19:41:10
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback