Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rikta energin åt rätt håll.

Gårdagens löpning då... Jag skrev ju för ett tag sedan om det där att man kunde låta sina nära och kära sätta gränserna och bestämma lite åt en, för att man liksom ska komma iväg och igång. Det var min plan igår. Att jag skulle kunna springa så långt benen bar, under en viss tid. Slippa tänka på vägen hem och hur mycket jag skulle orka. "Riskera" att komma hem innan jag var trött. Springa tusen varv runt kvarteret och så vidare.

Så när min kärlek kom hem från jobbet stod jag redo i löparoutfit och bad helt sonika att bli upphämtad 75 min senare. Jaha, varför då, sa han. Ganska naturligt förvisso. Jag "förklarade" (mumlade) att jag behövde lite extra press på mig idag och ville slippa tänka så mycket. Då sa han "men kan du inte springa runt bara, så du kommer hem?".

Öh, jo. Vilken smart idé! Som om jag inte hade tänkt på det tidigare?! Och nu ska ni veta att jag och mitt humör inte alltid är en särskilt trevlig bekantskap ;-) Så, vad tror ni jag gjorde? Smällde igen dörren och tjurade hela passet? Sprang lite kortare bara för att "straffa" någon. Struntade i hela allihopa?

Nej! Jag sa artigt och trevligt hejdå och gav mig iväg. Och när jag fått en idé så vet ni ju sen tidigare att jag har svårt att släppa den. Så jag spurtade till spåret, sprang milen som tänkt, och joggade hem. Totalt 18-19 km. Sen har jag någon slags bisarr böjelse att inte kunna följa skyltar i skogen utan jag måste gå på känsla. Därav irrandet...

Summa summarum blev det ett väldigt bra pass och det som satte stopp för min framfart var ett par skapligt stela vader. Sista biten såg jag på allvar ut som en pirat med inte bara ett träben, utan TVÅ! Det gäller att rikta energin (oavsett vad den kommer sig av, bra eller dålig sådan) åt rätt håll, och igår var det mot mina fötter jag skickade iväg den!

Med stel kropp bestämde jag mig för att denna dag skulle bli en vilodag, utan träning vare sig före eller efter jobb. Frukostnjutning med nya favvon gröt med lingon och jordnötssmör! Ja det är sant, jordnötssmör passar till ALLT! Häll över frysta lingon och tryck ner en sked med js så dyker det upp lite då och då, som en överraskning liksom :-) En klick keso på för proteinets skull och hela härligheten är perfekt!JS rules!!Kommentarer
Postat av: Pia

Vad långt du sprang. Har inte på länge sprungit så där långt, nuförtiden blir det som längst kring 10 km. Du är värd din vila idag :-)

2012-05-15 @ 07:13:09
Postat av: Annie

Hjälp, jag hade varit död på så många kilometer! Hade nog krupit hem de sista!

2012-05-15 @ 07:22:54
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: Lotta -Fokuserad Energi

Shit vad cool du är!!! :-) IMPAD! Snygg hantering av potentiell konflikt också, sådant är stort... SUPERKRAM

2012-05-15 @ 08:51:10
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: Johanna

Härligt m långpass hehe! Och visst är det fantastiskt gott m js i gröten, en favvo här med! Testa kokosolja också om du inte redan gjort det, mums!!

2012-05-15 @ 09:50:08
Postat av: Tania

Saknar dina utmaningar som du la ut väldigt ofta förr. Typ som dagens WOD från boxen eller dina egenkomponerade eller sånna som du läst om i andra bloggar, body rock osv! Har nästan antagit utmaningen på alla du lagt ut i din blogg (ja jag sträckläste HELA din blogg för ett par veckor sen;)). Igår körde jag murphy och är sådär härligt riktigt mör idag:) Behöver fler utmaningar!!!!Tack för en kanon, underbar och inspirerande blogg! :)

2012-05-15 @ 10:59:17
Postat av: bodycomf

Johanna - hm, det låter skumt, men jag lovar att testa. Jag älskar ju kokos, så varför inte?! :-)Tania - åh, det är flera som brukar vilja hänga på när jag lägger ut såna där små utmaningar så jag får ta det till mig och göra det oftare då! :-) roligt att du vill hänga på! Jag ska träna imorgon bitti och har inte planerat vad, men nu ska jag minsann se till att sätta ihop nåt skoj ni kan hänga med på! :-)

2012-05-15 @ 11:02:01
URL: http://bodycomf.blogg.se/
Postat av: StepUp 2 Fitness

Du är bäst! Det finn inget annat bättre ord! Ha en skön vilodag!

2012-05-15 @ 11:06:11
URL: http://www.mbcvaxjo.se/Blogg
Postat av: SuperSHEro

sv: Haha nej jag har inte heller hängt med. PLötsligt så sitter man där med ytterligare en karriär framför sig. Har kettlebell, crosstraining, mammaträningar och lite mer några pass i veckan. Får se vart det barkar hän. Och yes, jag och Betty ska på samma grej! ;)

2012-05-15 @ 11:39:45
URL: http://supershero.shapemeup.se
Postat av: bodycomf

SuperSHEro - åh va spännande! Men vad gör du mer då? Eller, vad gjorde du innan? Den andra karriären alltså? Det är som för mig med, det började med en liten tanke och poff! så var det i full gång :-)

2012-05-15 @ 12:02:27
URL: http://bodycomf.blogg.se/
Postat av: Linda A

Bra jobbat! Tänkte höra hur du gör när du har mobilen med dig när du springer, har du ett sånt där sportarmband eller midjebälte eller har du den bara i fickan?

2012-05-20 @ 21:52:55
URL: http://lindapindasblogg.wordpress.com/
Postat av: bodycomf

Linda A - den gången hade jag den i fickan på jackan eftersom det regnade lite. Annars håller jag faktiskt i den. Vill kunna ändra låt och så, men vore kanske skönt att ha den så där på armen? Att ha den i fickan skumpar ju lite...

2012-05-20 @ 21:56:27
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback