Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gott med konsekvenser.

Experimenterat i köket.

Slutsatser:

hemmagjord choklad är så gott så man bara måste äta upp allt på en gång.

När man äter mycket hemmagjord choklad blir man illamående och får liksom som ett ilande i huvudet.

Kesella och lakrits går inte ihop. Hur man än vrider och vänder på det. Inte varken varmt eller kallt. Hårt eller mjukt.

Proteinbollar är fortfarande det bästa. Gott och man kan äta hela smeten utan biverkningar :-)

Men utan biverkningar vore chokladen perfekt!


Kommentarer
Postat av: Tove

Ser fram emot receptet på den hemmagjorda chokladen, trots biverkningarna! :-)

2012-05-14 @ 16:58:54
Postat av: Anna-Karin

Smaskigt lägg upp recept!

2012-05-14 @ 19:47:01
Postat av: Lotta -Fokuserad Energi

Hahaha, underbart! Mitt bästa fika är chokladen jag gjorde i lördags samt kaffebollar. Resten kan jag egentligen strunta i. Kram!

2012-05-14 @ 20:05:32
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: Sofia - ett bättre du

JOOO, kesella och lakrits går visst ihop :). Fast vi alla gillar ju olika saker. Jag har blandat lakritspulver med kesella och tycker det är supergott, men man får ta rättså mycket pulver och så tror jag det blir ännu godare om man blandar i lite turkisk yoghurt också. Till det åt jag varma hallon. Superdupergott :)

2012-05-15 @ 13:57:13
URL: http://ettbattredu.se/blogg
Postat av: bodycomf

Sofia - hm, säger du det så... Jag ska försöka igen och igen och igen :-) Och med varma hallon kanske det blir ännu bättre!

2012-05-15 @ 19:57:28
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback