Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Snabba svängar!

Det svänger snabbt i småbarnsmammans liv.

Gråmulen dag vände och blev solig. Liten blev sjuk. Inget kalas. Den kräsna fikafröken blev helt plötsligt ganska accepterande. En tesked (ja, stor, jag vet) jordnötssmör, 2 rutor choklad och en dammsugare fabrikat Gille. Ni vet den där med 47 ingredienser... Inte så nogräknad längre va?! ;-)

Istället för kalas ska jag nu fika hemma och njuta av en timme framför tv:n, med reprisen av Desperate. Inte helt fel det heller :-)

Efter det ska jag lägga upp en liten 'rörlighetscirkel' jag gjorde på gymmet idag. Har förstått att ni är fler som vill använda moppskaftet oftare, till annat än städning :-)

Trevlig söndagseftermiddag på er!


Kommentarer
Postat av: Pia

Ser gott ut :-) Och ja till rörlighetscirkel. Har använt mig av några övningar jag hittat i fitness tidningar. Hur ofta ska man göra rörlighetsövningar?

Var på gymmet idag. Vilket mesigt gym ;-) Alltså det är inget privat gym utan det finns i en kommunal simhall. Billigt är det, kostar 5 euro per gång, ännu billigare om man köper 10 gångers kort. Fanns två gym där. En liten nere i källaren. Sunkig, liten, ingen luftkonditionering. Men där fanns allt man behöver. Benpress, bänkpress, liggande lårcurl, latsdrag, rodd fanns att göra. Kabelmaskinen och en stång för benböj. Ingen smith. Det var jag och syrran och en massa tonårskillar som var i nedre våningen. Sen fanns ett större gym med maskiner. Men det var inga vanliga gym maskiner utan såna som fungerar med lufttryck. Har alltså inga vanliga vikter. HUR är märket för maskinerna, en finsk produkt. Används i större gym till cirkelpass som man varvar kondition med styrka. Man ökar eller minskar på lufttrycket. Tyckte det var svårt att veta vilken vikt man skulle ha. Inte samma som i vanliga maskiner. Och så tyckte jag att vissa rörelser blev för korta. Nå, det var första gången så ska inte utvärdera så mycket ännu. Men mest var det pensionärer där i det rummet. Så nästa gång jag går dit är jag mest där nere i sunkkällaren. Men rolig variation till hemmaträningen :-)

2012-03-18 @ 15:16:25
Postat av: bodycomf

Pia - du kan göra det varje dag! Gärna i samband med varje pass, men som med allt annat, det behöver ju inte gå till överdrift! Att vara FÖR rörlig är ju inte heller alltid det bästa...Kan tänka mig hur det var på gymmet, gubbar och tanter på ett ställe, hårda killar (tonåringar på ditt gym) på ett annat. Vi då? Det finns liksom ingen plats för oss... Bra ändå att du tog dig plats och att du hittade det du ville ha. Det mesta allafall. Du får tänka att du kan ha det just till att variera, och köra lite tyngre övningar där. Det är ju ett bra komplement till alla bodyrockpass om inte annat! :-)

2012-03-18 @ 21:03:32
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback