Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

And the thinking goes on...

Jag är verkligen inte i fas med min hjärna nu! Eller den är inte i fas med mig. Vadå? Att den är en del av mig? Jaså, bara att stå ut då... ;-)

Jag velar fram och tillbaka. Crossfit eller gym ikväll? Viljan säger crossfit. Känslan säger crossfit. Sunda förnuftet säger gymmet. Planeringen säger gymmet.

Vad nu då? Jo, fortfarande lite förkyld, därför kanske bättre att köra ett lugnt styrkepass. Eller, jag är inte förkyld, men jag är heller inte säker på att jag på tid fixar 80 dubbelhopp med rep, 40 kb-svingar, 20 handstandpushup (som jag nog varken fixar med eller utan tidtagning) och 600 meter löpning. I boxen verkar det inte finnas något som heter "ta det lite lugnt"...

Viljan och känslan skriker crossfit!!!! Det var dels en vecka sedan sist, och dels vet jag inte om jag är så motiverad att tänka själv just idag. Vill gärna ha någon som gormar lite på mig :-)

Planeringen säger gymmet idag och på lördag, cross imorgon och på söndag (på egen hand). Fast varför tänka framåt, det är ju idag det gäller :-)

Så, vad göra? Kasta tärningen och låta den avgöra? I väntan på att någon (du?) fattar ett beslut åt mig värmer jag upp med dagishämtning, veckohandling och storstädning... Klarar jag det borde jag fixa dagens wod va?! ;-)

Boxen?!Gymmet?!


Uppdatering: Äsch, jag bestämde mig så fort jag postat inlägget. Crossfit. Sen ångrade jag mig när jag var halvvägs in i uppvärmningen, efter dagishämtning och storhandling. Avbokade passet så nu blir det gymmet. Slutfunderat :-)

Vad har ni tränat idag?
Kommentarer
Postat av: Pia

Ingenting ännu, men ikväll blir det dagens bodyrockpass. Det har varit tuffa pass den här veckan. Rumpan, låren, axlarna har fått sitt. Om det är situps så gör jag någon plankvariant.

2012-03-15 @ 16:15:42
Postat av: Jenny

Jag har en fundering kring intervallpass på löpband. Olga har lagt ut några varianter på detta på sin blogg, och nu tänkte jag testa. Det jag funderar på när man kör ex.vis 45 sek/30 sek i högt/lågt tempo är hur tusan hinner man justera hastigheten upp och ner under denna korta tid eller finns det något annat knep? Vågar inte mig inte på hoppa av-principen än, vill komma hem utan brutna ben och hjärnskakning...;)

Väntar också på inlägget om "proteinpulverdjungeln"! Tack för all nyttig info och inspiration, kram!!

2012-03-15 @ 16:30:35
Postat av: Linda

Nej det är svårt att ta det lugnt i boxen. Speciellt när alla andra sliter som djur. Dagens wod lät dessutom lite extra tuff så du gjorde nog rätt val.

Jag har faktiskt inte tränat nånting alls idag. Och det var välbehövligt med tanke på att jag har träningsvärk i så gott som varenda muskel.

2012-03-15 @ 17:40:59
URL: http://ninnizzen.blogspot.com
Postat av: Fian

Jag har grisat mig igenom 6km löpning i snabb takt, inte rekord men ändå "dugligt"... Är på grymt dåligt humör och ensam hemma med tre barn som turas om att vara på dåligt humör de med. Just nu vill jag bara dyka ner i godisskålen, men jag bor på landet, ica stänger kl19, ingen bil och just det, tre barn hemma.. Tjoho.

Imorgon är en ny daaag! :P

2012-03-15 @ 18:58:00
URL: http://justgirl.blogg.se/
Postat av: Emma

Crossfitpassen du beskriver verkar galna. Vilka människor är det som tränar? Är alla tokvältränade. Har aldrig någonsin provat handstand pushups och skulle väl coola vippen på kuppen om jag försökte. Finns det alternativ?

2012-03-15 @ 19:56:09
URL: http://kevlarsjaltranar.blogspot.com
Postat av: bodycomf

Pia - jag hade nästan gissat att det stod ett bodyrockpass på dagens schema ;-)Jenny - tyvärr är det nog "hoppa av-principen" som gäller på så höga hastigheter och korta intervaller. Bandet hinner aldrig ändra på den tiden. Men kan du inte börja öva på lägre hastighet? Så att du får in snitsen? Det är inte svårt! Men börja försiktigt! Eller så får du helt enkelt springa ute! :-) Pulverinlägget står högst på listan över kommande nu!! Ska bara skumma igenom en artikel jag hittade om det först!Linda - Tack för den! Jag hade faktiskt en liten fundering på att skriva en kommentar på din blogg och fråga vad du tyckte om dagens wod, men nu övertygade du mig att jag gjorde rätt val :-)Fian - hoppas du sover vid det här laget, och när du vaknar imorgon är det FREDAG! Då kan ingenting gå fel :-)Emma - det är helt normala människor, jag lovar! Men man kan "skala", alltså göra enklare varianter. Jag skulle inte ens försöka mig på armhävningar i handstående. Skulle nog bryta nacken... ;-)

2012-03-15 @ 21:20:13
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback