Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastlös!

Idag är det söndag. Söndagar är tråkdagar. Även om jag har roligheter inbokade så är söndagar alltid lite mindre värda på något sätt. De är lite tröttare, lite tristare, lite långsammare och ja helt enkelt TRÅKIGA! Undra om det är så för att man ska känna att måndagen på något sätt är starten på något nytt? Jag gillar inte "nystarter" så kanske är det därför söndagarna känns helt onödiga i min värld?

Jag skulle kunna låtsas att det är en annan dag i och för sig. Men måndag? Nej, inte tillräckligt med energi. Lördag? Nej verkligen inte! Lördagar är gottedagar och dem kan man inte bara slänga sig med hit och dit. Eller kan man?! Onsdag då? En mitt-i-veckandag? Kan kanske fungera?

Jag tror jag ska ta en dusch och fundera på vilken dag det egentligen bör vara idag. Tacolunch (rester från gårdagen), sandalshopping till barnen och Mästarnas mästare står på agendan. Hur jag än vrider och vänder på det känns det väldigt "söndagslikt". Bläää! Ingen träning idag heller som kan vända upp och ner på allt.

Hur har ni det? Någon dag ni kan rekommendera? Vilken är er favoritdag och varför?

Idag vilar jag mig i form för att orka "getta off mitt ass" nästa vecka. Var det så "han" menade? När han skapade den här helt onödiga dagen?


Kommentarer
Postat av: Beatatjata

Helga vilodagen, du vet. Han, capital H-I-M vet ju att återhämtningen är superviktig, för både knopp och kropp :-)

2012-06-03 @ 12:21:25
URL: http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/
Postat av: Jill

Fredag såklart! En hel helg framför sig att göra precis vad man vill:)

2012-06-03 @ 13:33:11
Postat av: Anna-Karin T

Åh, men söndagar är ju bra dagar! Inte lika stressiga som lördagar hos oss i alla fall, bara en fin dag som kan användas till lite vad som helst. Oftast en slappedag, men just idag har jag tränat. Blev ett inomhuspass istället för löpning eftersom det vräkte ner regn. Ångrade mig lite under tiden, var ett så jobbigt styrkepass :) Sen verkade vädret bli bättre, så blev en promenad. I sol ungefär tio minuter, i ösregn ca 50 minuter :) You win some, you lose some, eller hur det är.

2012-06-03 @ 13:44:57
Postat av: Marie

Jag tycker söndagar är härliga, precis som lördagar. Man har tid att vara med barnen, kanske träffa lite kompisar, fixa hemma, fixa i trädgården, slappa, fika (!), laga god mat, osv. Det är ju helg!

Postat av: Hanna Skattberg

Ta gärna en titt in på min blogg:DDhttp://hannaskattberg.myshowroom.se/

2012-06-03 @ 16:08:45
URL: http://hannaskattberg.myshowroom.se/
Postat av: lisa

Baka dessa och njut så blir söndagen trevligare =) Vill minnas att du brukar dissa kikärtor i bollar men ge dessa en chans! / Lisahttp://lisasgodbitar.wordpress.com/2012/06/03/proteinbollar/

2012-06-03 @ 17:28:32
URL: http://lisasgodbitar.se
Postat av: Ann-Louise

Hinner oftast inte ha tråkigt på söndagar, det brukar vara fotbollsmatcher (och gärna på bortaplan...) och träning - gillar att träna på söndagar, mycket bättre än måndagar. Söndagar gör liksom en bra start på nästa vecka :)

2012-06-04 @ 12:14:10
Postat av: bodycomf

Ann-Louise - påminn mig nästa söndag att jag ska tänka så! Att det ju inte är slutet på en vecka, utan början på en helt ny! Då är jag övertygad om att det känns bättre :-)

2012-06-04 @ 12:45:12
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback