Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lat och trött, samma sak?

Jag ljög förut. Jag är ju inte trött på kvällen! Jag är hur pigg som helst! Eller, egentligen är jag nog trött men eftersom jag inte går och lägger mig så märker jag inte av det. Och jag är bra mycket piggare nu, än under förmiddagen.
 
Men jag är lat. Det är därför jag inte tränar nu. Och så är jag kanske lite i "åh det är så synd om mig"-stadiet. Jag skulle så gärna vilja springa. Det är allt jag tänker på. Hela mitt liv (nåja, inte riktigt...) kretsar kring att det vore underbart med en kvällstur i spåret. Ett gäng intervaller i pulkabacken. Ett lugnt långt distanspass på grusvägen. Ja, ni hör...
 
Bara för att jag inte kan springa är det det enda jag vill. Men jag kan promenera! Och en kvällspromenad borde ju ge ungefär samma känsla. Tror ni att jag tar en promenad? Nej. För att jag är lat. Fast jag samtidigt är pigg som en mört och undrar om jag är på väg in i någon annan slags dygnsrytm, där jag helt plötsligt blivit en nattuggla istället för en morgonpiggelin?!
 
Och så har jag fått en galen crossfitlängt, bara för att jag snart ska ta en redig träningspaus och inte göra varken det ena eller andra. Håller ni inte med? Visst är det lite synd om mig ändå?! ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin T

Håller med! Mycket synd om dig :) Jag kan springa, men har istället ätit godis, läst en tidning (om löpning, the irony), och sovit mitt på dagen. Kanske helt enkelt är en tycka-synd-om-sig-själv-dag idag :) Imorgon blir det träning i alla fall, så kommer allt att kännas bättre :)

2012-06-23 @ 22:11:36
Postat av: Linda

Jag förstår precis hur du känner. Man vill ju alltid göra det man inte får/kan. Det jag vill göra mest av allt nu på träningen är att stå på händer och pressa jättemycket vikt ovanför huvudet, men jag försöker ha tålamod.

2012-06-24 @ 08:26:31
URL: http://ninnizzen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback