Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Utan dess like!

Dagen började som sig bör. Med frukost. Därefter blev det ett mellis på stranden. Två kokta ägg, några Babybelostar och ett äpple. Allt väl så långt.
 
Sedan... Ett fik mitt ute i ingenstans. En macka med falukorv och stekt ägg. Den absolut största smörgås jag någonsin sett! Det var en halv falukorvsring på den. Jag lovar! Jag överdriver inte! Titta på bilderna!!
 
De andra i sällskapet tog köttbullesmörgås och ja, den var i samma klass. Säkert ett kilo köttbullar på den. Trots enorm macklunch orkade vi pressa i oss chokladboll och kaffe också. Sedan gick det, med all rätt, några timmar innan det blev varma smörgåsar med tonfisk till middag och jordgubbar och choklad till dessert.
 
Inte blir det bättre imorgon, när vi ska besöka landets bästa glasscafé... Hua..! Behöver jag säga att jag längtar hem?! ;-)
 
Och att jag kommer att vara både peppad och proppad med energi på alla tänkbara sätt inför kommande träning...
 
En halv rågkaka (stekt i smör...) med två stekta ägg och ja, runt 25 falukorvsskivor. En årsranson av falukorv :-)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma L

Ursäkta att jag säger det men Urk, det såg lite läskigt ut. Hoppas det var gott dock.

Var ligger Sveriges bästa glasshak?

2012-07-11 @ 07:36:37
Postat av: Bodycomf

Emma L - du har så rätt! Det var egentligen vråläckligt ju! Särskilt köttbullarna..! Bara kött kött kött (med äcklig smak och dålig kvalité). Glasshaket ligger i Söderköping. Finns säkert fler lika bra men jag har inte hunnit testa alla. Än... ;-)

2012-07-11 @ 08:35:34
URL: http://www.bodycomf.blogg.se
Postat av: Tove

Gissar att du inte är så sugen på korv nu på ett tag... Men Sveriges bästa glass låter lockande! På tal om mat så har jag nu köpt det där proteinpulvret, har hittills testat blanda med kvarg och bär och så bara direkt i naturell yoghurt, märktes inte alls, och det är väl så det skall vara, eller hur? :) Nu väntar jag bara på effekterna av pulvret. :)

Svar: Va bra att du gillar pulvret! Effekterna kommer snart ;-)
bodycomf

2012-07-11 @ 12:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback