Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Räknar igen.

Nu har det gått en vecka sedan min navelbråcksoperation och jag har under den här veckan räknat kalorier i Shape Up, bara för att se om det skulle bli någon förändring. Jag har alltså inte strävat efter förändring utan bokfört allt på kvällen, när dagens intag är färdigt liksom.
 
Och ja, det har verkligen minskat! Energiintaget alltså.
 
I vanliga fall ligger jag mellan 2700 och 3000 kcal. Den här veckan har det landat på runt 2200 kcal, där 40-45% har varit fett, 30-35% protein och nästan lika mycket kolhydrater.
 
Jag tror det mesta beror på att jag helt enkelt inte varit hungrig! Jag har ju inte gjort av med så mycket energi, och det har liksom inte funnits lust att stoppa i någon ny. Jag har ju heller inte behövt vara särskilt noga, det vill säga med att äta före och efter träning och så vidare. Jag har helt enkelt bara kunnat äta när de andra ätit och inte brytt mig så noga.
 
Men nu känner jag att jag nog så sakteliga är på väg tillbaka till det gamla vanliga jag. Lite mer stuns i träningen (fast förstås inte i närheten av hur det brukar vara!), lite mer promenader och lite mer aktiv vardag. Så snart är jag nog tillbaka på mitt vanliga intag och kan förhoppningsvis säga adjö till både putmage och insjunken bröstkorg! Sviter av operation och minskat energiintag, och inte önskvärt någotdera!
 
 
 
Tomt uppe, put där nere. Inte smickrande, men snart är jag nog tillbaka i min forna form?!
 
Uppdatering: Jag vill bara förtydliga att jag INTE ser gravid ut längre! Alltså nu är magen bara lite lite svullen, och det nertill, och det var inte så här jag såg ut tidigare i veckan när jag beklagade mig över gravidmage. Bara så ni inte tror att jag helt tappat greppet... Midjemåttet i början på veckan var 25 (!!!!) centimeter större än nu... Som sagt, så ni inte tror att jag är helt out of my mind! :-)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronique

Det är väl ganska bra tecken att din kropp reglerar sig självt när du inte tränar lika mycket - du är i balans med dig kropp.

jag vet inte om du håller in magen men jag tycker absolut inte att du ser gravid ut som jag har uppfattat att du tycker.

Svar: Nej, nu ser jag inte gravid ut längre, bra att du påpekade det. Jag gjorde ett förtydligande i bloggen så ni inte tror jag är helt galen!!
bodycomf

2012-07-06 @ 18:18:52
URL: http://veronica.livskick.nu
Postat av: Klaudia

Jag hade vart supernöjd om min mage sett ut som din! 😃

Vet inte om du skrivit om det tidigare, rätt ny läsare här, men jag undrar vad du tycker om shape up?
Funkar det bra, krånglig eller lätt sida att använda?Svar: Ja, min mage är nästan som vanligt nu, bara att den är lite för tom där uppe och svullen där nere. Men snart så :-)
Shape up funkar kalasbra tycker jag, men jag väljer att betala för det när jag ska använda den för då får man bättre funktioner. Man kan spara fler egna recept exempelvis och det förenklar ju! Välkommen hit förresten :-)
bodycomf

2012-07-06 @ 20:48:09
Postat av: Klaudia

Tackar! 😊
Gillar din blogg, underbart att andra experimenterar fram goda rätter/gottigheter så man slipper själv 😊😊

Blir nog till att testa shape up!

2012-07-06 @ 21:03:47
Postat av: Lotta -Fokuserad Energi

Du ser underbart snygg ut som vanligt! Hoppas att du är helt återställd nu. kram

Svar: Tack! Snart så. Fortfarande lite orolig och vågar mig inte det tyngsta och rörligaste, men vågar svettas nu allafall :-)
bodycomf

2012-07-15 @ 19:38:07
URL: http://www.fokuseradenergi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback