Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fyra...

Jag har varit på gymmet! Ja, det är väl inte så konstigt kanske ni tänker, och det har ni ju rätt i. Men det speciella just idag är att klockan var kvart i sju när jag gled in där. På morgonen!
 
Det var länge sen jag morgontränade. Väldigt länge sedan kändes det som när klockan ringde i morse. Va?! Gå upp? Nu?! ;-)
 
Känslan som kommer över en när man är färdig och cyklar hem för frukost är dock obeskrivlig, men för att ändå göra ett försök; helt j-a amazing! Därtill börjar jag ju kunna köra lite tyngre och lite hårdare för varje pass nu, vilket ju också bidrar till den härliga känslan i kroppen, men jag är fortfarande ganska skraj för tunga vikter så det blir många reps istället.
 
Utom på en av dagens övningar. Som inte var inplanerad eller ens passade ihop med resten, eftersom jag körde ben. Men jag kunde liksom bara inte låta bli längre. Jag var tvungen att testa...
 
Chins! Jag klarade fyra. Inte direkt tio, som ju var målet till midsommar. Fast det gjorde jag ju inte före operationen heller. Det kändes ändå inte så jättetungt, men jag vågade inte fortsätta (och nej, jag hade nog inte kunnat helle) eftersom jag inte ville lägga för stor press eller ansträngning på magen och ärret. Det är svårt att göra chins utan att koppla in mgaen! Så, jag får väl vara nöjd med mina fyra även om mycket vill ha mer.
 
Jag håller tummarna att det blir mycket chins och pullups på crossfiten i augusti, och något säger mig att jag inte kommer att bli besviken... :-)
 
Om någon vill se hur det såg ut går det att klicka på fyrorna här, lite lagom hemligt så där ;-)
 
 
                             
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Bra jobbat!! :)

2012-07-20 @ 09:11:35
Postat av: Fredag

Du är grym!! :-)

2012-07-20 @ 09:16:05
Postat av: AmandaP

Vad duktig du är!
Nu är vi hemma en sväng. Varit en vecka i Spanien, såå skönt. Ätit lite väll mycket, men ändå rätt bra- det var buffe de flesta dagar. Träningen har gått kanon, löpning varje morgon och styrketräning varannan efetrmiddag, vilken energi jag fick av att äta lite mera :-)
Sen blev det direkt till cross läger i 2 dagar. Nu hemma och tvättar upp för att sedan åka till stugan. Härliga semester!!

Svar: Åh, det låter ju helt underbart! Och vad bra att du kände att du orkade träna och fick mycket energi av maten! Kanske något att tänka på även här hemma?! :-)
bodycomf

2012-07-20 @ 10:17:31
Postat av: Vevve

Morgonträning är det bästa då jag börjar plugga om 5veckor dvs inget jobb 3av5 dagar hoppas jag få flera morgonpass avklarade

Svar: Ja, det brukar liksom passa ihop mer med höst, jobb och skola. Så här tidig träning under sommar och semester är rätt ovanligt, för mig allafall :-)
bodycomf

2012-07-20 @ 10:33:34
URL: http://Veronica.livskick.nu
Postat av: Sara

Snyggt! Kanske det ska bli min nya grej till hösten, nu när jag ändå faktiskt klart armhävningarna så bra ;)

Svar: Japp, det blir till att investera i en chinsstång där hemma ;-)
bodycomf

2012-07-20 @ 14:29:25
URL: http://jagskabaratrana.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback