Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dagens inköp.

Det finns hälsokostaffärer där jag befinner mig och det är den enda affär (bortsett från ICA för att köpa en burk barnmat) som jag besökt idag. Vi gick förbi och jag bara kände en stark övertygelse att jag var tvungen att gå in, vilket jag gjorde. Ut kom jag med en burk Carobpulver och en påse Bake Pro. Har varit så sugen på att testa Bake Pro för att se om det är något bättre att baka med än vanligt proteinpulver.
 
Vad säger ni som testat? Vad är skillnaden? Är det bättre? Sämre? Något särskilt att tänka på?
 
Och Annie, vad tusan ska jag göra med det här pulvret?! :-)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: josefin

Jag använder allt som oftast bake pro när jag bakar just eftersom det sägs att annat protein förstörs? vid hög temperatur. Huruvida det stämmer eller inte finns det ju en väldig massa tankar om, men jag har kört på det säkra och så är det ju helt naturellt = kan användas i allt! Det reagerar dock som vanligt proteinpulver, har du i för mycket får du alltså en fantastiskt svampig klump ;)

Svar: Fast är det inte en skröna? Inget 'riktigt' protein förstörs ju. Och vad skulle det vara för magiskt de gjort med just bake PRO isåfall? Men jag har också hört det :-)
bodycomf

2012-08-01 @ 06:37:44
URL: http://www.aliceaugusta.se
Postat av: josefin

och juste, innan carobmästaren annie kommer med superförslag (: så får jag tipsa om att carobpulver i rawbollar = yumnum!

2012-08-01 @ 06:38:49
URL: http://www.aliceaugusta.se
Postat av: Annie

Haha, jag har faktiskt inte använt mitt carob så vansinnigt mycket :) Men som Josefin säger i rawbollar. Sen passar det bra i smoothies eller där man vill ersätta choklad. Dock har det en liten annan bismak än chokladen, inte alla som gillar det. Jag har gjort både chesecake och glass med det också som jag gillat men mannan tyckt vara skumma i smaken.

2012-08-01 @ 07:21:27
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: Lotta -Fokuserad Energi

Inget proteinpulver vill bli för högt uppvärmt, jag vill minnas att bakepro klarar 200 grader? (står säkert på webben) Använd max 1/3 av de torra ingredienserna från bakepro. Kör hårt!

2012-08-01 @ 13:27:12
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: ealina

Haha, jag har en burk carobpulver i mitt skåp här med. Har haft den i nån månad eller tre. Har inte ens öppnat den ännu, då jag inte har nåt bra recept på nåt gott att använda det till.. *skakar på huvudet* Tänkte ha det istället för kakao nån gång, men vågade inte chansa på om det skulle bli tillräckligt gott ;)

2012-08-01 @ 15:34:43
URL: http://ealina.blogspot.se
Postat av: josefin

Nej det är det jag också tänker. Att det är en skröna. Som du säger - hur skulle protein kunna förstöras? Jag tror inte riktigt heller på det nu. Men har alltid kört på bake pro som ett naturellt bakrpotein förut och så har det flytit på :)

2012-08-01 @ 22:16:22
URL: http://www.aliceaugusta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback