Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Utmaning!

Jag har antagit en utmaning som jag nästan redan vet på förhand att jag inte kommer klara av. Dumt, jag vet!

Jag ska dock omvandla den lite till mina förutsättningar, så att jag lite lättare kan nå målet! Annars finns liksom ingen idé alls med det ju... Ni vet, du är du och jag är jag. Vi har alla olika förutsättningar. Vi kan göra samma saker men kanske inte alltid på samma sätt. 

När jag surfade runt igår hittade jag till den här sidan, där jag varit några gånger förut (en härligt inspirerande blogg av en tjej som är fin, glad och naturlig!). En yogautmaning var nyligen publicerad, och jag som funderat så mycket på just det där med yoga den senaste veckan var inte sen att hänga på. Kanske kan det bli en vana om jag gör lite varje dag, och kanske kan det också få mig att bli lite mer kompis med mig själv igen?

Jag är ju lite i ofas med mig själv och yogan brukar fungera bra för att få kontakt med den inre sidan, både den fysiska och psykiska så nu jädrar ska här yogas. Kanske kan jag också få köpa mig en ny matta? Bara för att det ska bli extra roligt att genomföra positionerna? Ja, det tror jag banne mig! Så, iväg till affären omedelbums, sen finns inga ursäkter. Hänger ni på?

Min tolkning av utmaningen blir minst 20 minuter, varje dag, i 30 dagar från och med nu! Helt valfria positioner. Det som känns bäst för dagen. Testa några nya när jag känner för det, köra gammalt beprövat de dagar jag inte orkar tänka. I övrigt samma "regler", två dagars tillägg om jag skippar någon dag. Bäst att sätta igång redan nu, kan ju inte inleda matchen med straff ;-)          Yoga doesn’t take time, it gives time.

                                   "Yoga doesn´t take time, it gives time"


Kommentarer
Postat av: Lotta (Fokuserad Energi)

20 minuter låter mer ok för mig än 30 minuter som tjejen föreslår.. Jag måste ju hitta tiden någonstans.. Jag ska fundera om jag också kan få till det:-) Tack för pepp! Kram

2012-01-28 @ 11:31:27
URL: http://fokuseradenergi.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback