Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Undersökning

Under utvärdering; är det möjligt att träna sovandes? Till att börja med, läsa in sig. Vad var det nu jag brukade göra här? Benböj? Press? Öh..? Återkommer..!

Hoppas ni är mer vakna än jag?!

                    


Kommentarer
Postat av: Beatatjata

Nej, inte vaken. Fy vad segt det var att komma upp. Orkade inte fortsätta från uppvärmningen, värmde upp i 45 minuter och stretchade sen ;-) (ändrar lite i planeringen, fick bli lite morgon-cardio idag och styrka imorgon istället. Kroppen är nöjd.)

2012-01-23 @ 06:34:50
URL: http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/
Postat av: Lotta (Fokuserad Energi)

Jag är också trött och slö idag.. Hjärnan vill inte fungera riktigt.. Är det åldern? :-) kram!

2012-01-23 @ 07:21:50
URL: http://fokuseradenergi.wordpress.com/
Postat av: Tezz

Haha, det är inte alltid lätt med morgon träning, men ack så underbart. Önskar jag också hade tid för det, men på grund av pendling så lyckas jag inte. Tänkte höra om du har lust att skriva exempel på crossfit pass. Ett som funkar på gym o ev ett som kan göras hemma utan vikter. Ha en fantastisk dag!

2012-01-23 @ 07:35:03
Postat av: StepUp 2 Fitness

God morgon!!! Också mycket seg idag... ingen morgonträning däremot en massa samtal för att få bloggen att funka igen. Nu ska jag läsa ikapp. Ha en bra dag!

2012-01-23 @ 09:11:19
URL: http://www.mbcvaxjo.se/Blogg
Postat av: lisasgodbitar.se

Hej! Älskar din blogg, så inspirerande! Min rumpa behver din hjälp =)! Hur kommer den i form till sommaren? Hur ofta i veckan tål den att tränas? Tips på andra hemmaövningar (än de jag redan snappat upp i kat rumpa/ben. / Lisa

2012-01-23 @ 10:31:06
URL: http://lisasgodbitar.se
Postat av: Cecilia

Godmorgon! Grymt, nu har du gjort det. Själv hann jag med ett löparpass på 7km och ett Body Pump pass i helgen, trots gäster. Mycket svullande har det blivit, så nu är det skärpning som gäller för mig! :-) Ha en toppendag!

2012-01-23 @ 10:31:13
Postat av: Bodycomf

Beatatjata - men man ska ju ta uppvärmningen på allvar har jag hört, och 45 min borde ju vara jättebra då?! ;-)Lotta - Ja, det är möjligt, första måndagen som ett år äldre liksom, det tar lite tid att ställa in sig kanske?! ;-)Tezz - You bet! Crossfit kommer, vänta bara..! :-)Betty - Ja, din blogg var skum igår! Hoppas det löst sig nu, inte hunnit kolla...Lisa - tack! Ja du, den där rumpan... Jag sliter som ett djur med min, får se om det händer nåt med den. Utfall, intervaller i backe, enbensknäböj och så vidare... Tungt, många repetitioner och ofta. Håll utkik här på bloggen, annars kontakta mig via mail om du vill ha individuell hjälp! Till sommaren SKA vi ha fått ordning på våra rumpor! :-)Cecilia - bra jobbat! Använd helgens extraenergi till ett superduperbra träningspass idag eller imorn! :-)2012-01-23 @ 11:23:13
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback