Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Som en tvärtom-Plopp.

Jag har känt mig lite annorlunda i min kropp på sistone. Kanske bara de senaste två veckorna eller nåt, jag vet inte. Kan det hänga ihop med träningen? Tidigare körde jag i princip bara cirkelträning blandat med styrkepass med mycket flås. Inget direkt lågintensivt och heller inget väldigt tungt, vilket är vad jag mestadels ägnar mig åt nu.

Det är lite som att jag är hård inuti och mjuk utanpå. Som en omvänd Plopp. Mjölkchoklad med toffeefyllning. (Ja, ni vet väl att det finns Center också, men den är inte "mjölkchoklad med toffeefyllning" utan "toffeefylld mjölkchoklad. Öh..?! )

Jag är som båda dessa fast tvärtom. Mjölkchoklad med ett hölje av toffee. Om det ens är möjligt? Dit jag vill komma är allafall att jag tycker mig skönja ett litet lager av fett (eller muskler?) på framför allt magen, som inte fanns där tidigare. Däremot tycker jag rumpan bara blir mindre och mindre, som att toffeen runnit av för länge sen och nu börjar till och med mjölkchokladen smälta bort. Vad göra?!

Inleda kampanj "Rädda rumpan" innan den helt tynat bort?! Stå i utfallsposition och jobba? Köra nån slags "aldrig nudda ringen" när jag går på toa och kanske göra benböj under middagen?!

Intressant är det åtminstone, att se hur kroppen så snabbt förändras och hur det påverkar hur man känner sig.

                                                        


Kommentarer
Postat av: Lotta (Fokuserad Energi)

Jobbigt för dig, jag vet hur det är när jag inte känner igen mig. Det är så mycket som påverkar min kropp, hormoner, saltintag, vattenintag, träningsvärk mm Hoppas att det är övergående och att du får känna dig lika fin som du ser ut!! För du är jättefin! Massor med kramar!

2012-01-19 @ 20:57:21
URL: http://fokuseradenergi.wordpress.com/
Postat av: Annie

De ger sig snart, du binder ju en del mer vätska när du bygger muskler :)

2012-01-19 @ 22:15:13
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: StepUp 2 Fitness

Jag har också den känslan och för mig är det inte på grund av träningen, kör ju mitt andra rena styrkepass. Det är säker som Annie skriver.Hoppas att det ger sig snart :)

2012-01-20 @ 10:40:06
URL: http://www.mbcvaxjo.se/Blogg
Postat av: Emelie

Men det är ju så där jag känner mig nu! Som jag försöker förklara, omvänd plopp.. ja varför inte, eller en kulstötare..

Svar: Det ska vi nog råda bot på snart!! :-)
bodycomf

2012-11-09 @ 09:16:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback