Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

På krigsstigen med hjärnan men håller mitt löfte!

När jag började jobba förra veckan lovade jag mig själv att ta en kort promenad varje dag på min rast. Undantag får endast ske vid storm och spöregn. Dock har vädret varit på min sida hittills! Strålande sol och fågelkvitter idag!

Men, jag ska villigt erkänna att jag verkligen fått anstränga mig för att komma ut. Hjärnan säger nämligen gladeligen 'äsch, stanna du inne och jobba istället, en kvart utomhus gör varken från eller till, och det är ju så jobbigt att hämta jackan'.

Men den har fel fel fel! Femton minuter i frisk luft och sol gör så mycket till som man bara kan tänka sig! Jag blir piggare, friskare och gladare. Och kanske lite fräknig?! Att det ska vara så nedrans svårt för hjärnrackarn att komma ihåg det bara..!

Så, snöra på er skorna och släng på er jackan, en kvart i dagsljus gör stor skillnad. Gör det nu! Planera inte in det till efter ni gjort allt jobb och är helt färdiga, dit kommer man ju så sällan. Jag lovar, med lite frisk luft i kroppen blir du ännu mer effektiv!

Okej?!


Kommentarer
Postat av: Beatatjata

Japp, också varit ute en sväng! Försöker få till det alla jobb-dagar, ger så mycket. Bara en liten kvart, men värdefull.

2012-01-17 @ 14:05:25
URL: http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/
Postat av: Beatatjata

Japp, också varit ute en sväng! Försöker få till det alla jobb-dagar, ger så mycket. Bara en liten kvart, men värdefull.

2012-01-17 @ 14:05:32
URL: http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/
Postat av: Maria S

Du har så rätt, de gånger jag tar på jackan och går ut går ju eftermiddagen mycket lättare :-)

2012-01-17 @ 20:54:16
Postat av: Kajsa Anka

Suck,har bara 30 min lunchrast så jag hinner inte!

Låter jättehärligt!

2012-01-18 @ 10:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback