Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SöndagsUPPmaning!

Jodå, det var som jag misstänkte. Tårna skulle upp till räcket. Och det gick alldeles utmärkt! Blunda, låtsas att du är på lekplatsen och leker datten och måste krångla dig upp för att komma undan. Tada! Enkel match!

Åtminstone en gång... ;-)

Passet bjöd på "burning man/man on fire" (minns bara att det var nåt med en eld och en kille), axelpressar, nåt mer som jag glömt namnet på, situps (egentligen no no för mig, magmusklerna åker isär sisådär en halvmeter...), pullups, hopprep (superduperhyperjobbigt) och ja säkert ännu något mer jag glömt. Ett par vändor fram och tillbaka i pulkabacken på det och jag känner mig lite mör i kroppen men väldigt nöjd och glad!

Nu känner jag mig till och med redo att faktiskt våga mig dit på en vanlig "dagens wod" och inte bara köra intropassen. Inte för att jag kan alla övningar, det är jag lååååångt ifrån fortfarande, men vadå, står det typ "shuttle run" (=spring som en tok fram och tillbaka), burpees och pushups så kan ju jag det precis lika bra som alla andra. Fast bara lite långsammare, än så länge :-)

Så, sammanfattningsvis hoppas vi att nästa veckas "wodar" är enkla kroppsövningar! Right?!

För att dela med mig av och liksom överföra den här fina möra känslan till er tänkte jag att ni skulle hoppa hopprep imorgon (söndag). Okej?! En UPPmaning snarare än en UTmaning. Ingen tävling utan bara en liten tvist till morgondagens pass. 

Alltså, ni hoppar fem minuter i början av ert pass och avslutar med en hopprepstabata när ni är färdiga. Eller, ni hoppar hundra hopp/en minut efter vartannat styrkeset. Eller, ni gör 25 doubleunders (såna däringa hopp då repet snurrar två varv under era fötter) mellan varje set i passet. Eller ni gör något helt annat som ändå innefattar ett rep (eller ett låtsas om ni inte har något) och är ganska så jobbigt för flåset. En liten liten förändring men som kan förgylla hela passet. Testa!

Oj, nu fick jag en idé att kanske ändå göra det till en tävling, att den som hoppar flest hopp vinner något fint, men nej.... vi stoppar där! Några minuter under passet då och då räcker bra, och så rapporterar ni i kommentarerna! Visst?!!!


                                         
                              Nej, detta är inte min käraste som antagit uppmaningen..! :-)Kommentarer
Postat av: Lotta (Fokuserad Energi)

Härligt att du är helt slut!:-) Imorgon ska jag springa ute om det inte är för kallt, ska lura med maken:-) Njut av kvällen! Kramisar

2012-02-11 @ 18:18:34
URL: http://fokuseradenergi.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback