Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

OS-godis!

Äntligen en os-kväll i soffan! Det har blivit alldeles för lite av den varan hittills. Men nu blir det en helkväll, vilket kräver sina tillbehör!

 

Egengjord choklad och espresso blir nu dessert efter den tidigare hemmagjorda proteinpimpade pizzan. Om jag blir hungrig senare väntar nybakt mandelbröd ute i köket. Vilken kväll!

 

Och vilken löpare alltså, den där Bolt! Tvekar man inför sina intervaller är det bara att ta en titt på honom och vips så spritter det i benen så man bara måste ut!!

 

Kollar ni os? Favoritgren?


Kommentarer
Postat av: Helena W

God kväll! Hade min första semesterdag igår. Ställde klockan på 05:30 (crazy!!!), åt lite och gjorde ditt "benpass-utan-vikter" i lugn och ro medan make och 3-årig huligan sov gott. Avslutade med 20 minuters joggning i byns lilla skogsslinga. Nu till saken: HJÄLP JAG KAN INTE GÅ, sätta mig ner eller använda trappan :) Väldigt bra pass med andra ord! :) Stort Tack!...och hopp om mindre smärta och mer rörlighet imorgon :)

Svar: Vilken semesterstart!! Bra jobat!!!
bodycomf

2012-08-05 @ 21:33:30
Postat av: Ann-Mari

Här tittas på OS... jag som aldrig varit sportintresserad för ut följer det mesta faktiskt. Ridsporten är ju favvogrenen dock :o) Däremot blir jag ju grymt impad av allas insatser och lite känner jag att, kan de köra sådär hårt... jamen då kan väl jag göra mina pass i köket jag med!! Ha ha :o)

2012-08-05 @ 21:48:03
URL: http://www.kyrkstigen.webblogg.se
Postat av: Jojohanna

Härligt att få lite gotta till tv-sport! Jag slukar allt under OS, men friidrott och gymnastik är nog favoriterna. Tar dessutom sportnörderiet långt, genom att åka till London med min far och titta live under sista helgen... Mitt tredje OS på plats, Lillehammer och Aten fick också besök av samma duo. Älska idrott!

Svar: Åh, wow!!!!! Ha det underbart när du är på plats!
bodycomf

2012-08-05 @ 22:04:12
URL: http://skynda.blogspot.com
Postat av: Sandra

Åh va härligt! Allt lät så underbart gott! Några recept att dela med dig av? :)

Svar: Kommer under dagen!
bodycomf

2012-08-05 @ 22:57:42
Postat av: Tove

Har faktiskt tittat lite på OS (dålig på att se på tv annars) och gymnastiken fascinerar otroligt mycket, dom är så starka och har så otrolig kroppskontroll (plankor i romerska ringar och sånt ;)). Friidrotten är också spännande. Och hemgjord choklad måste jag göra igen, har glömt bort den här under sommaren med lite för mycket glass och annat mindre nyttigt...

Svar: Ja, jag hade också glömt chokladen men så hittade jag den när jag letade efter ett annat recept! Passr fint nu när man ska tillbaka till gamla vanor :-)
bodycomf

2012-08-06 @ 06:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback