Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mot hallonhäcken!

Åh, jag fullkomligt ÄLSKAR den här lite 'nu lämnar vi snart sommaren och in kommer hösten med alla förväntningar och klara fina dagar'-känslan! Lite småkyligt men ändå varmt.

 

Signalerar skolstart och för mig har det alltid varit (och är fortfarande) väldigt roligt! Det går nästan att TA på förväntningarna! Då gör det nästan inget att man blir väckt 04.45...

 

Nu plockar vi av det sista på bärbuskarna och njuter av sista lediga veckan samtidigt som jag ser fram emot nästa måndag och jobbstarten!

 

Har ni börjat redan? Idag? Hur känns det?


Kommentarer
Postat av: Maria

Känner likadant trots att jag jobbat i princip hela sommaren. Förväntningarna hänger liksom i luften när vi går mot hösten, förstår att det blir extra påtagligt när man jobbar som lärare. Njut av sista veckan nu, själv sitter jag på jobbet återigen! :-)

2012-08-06 @ 06:50:23
URL: http://mariapaavola.blogg.se
Postat av: Beatatjata

Känns utmärkt så här långt! Iofs bara på bussen än så länge men nytränad, nybloggad och njuter nu bloggar på paddan :-)

2012-08-06 @ 07:22:21
URL: http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/
Postat av: Lotta -Fokuserad Energi

Då gick vi upp samma tid idag, shit vad tungt. Men träning avklarad och sitter på tåget till Sthlm. kram

2012-08-06 @ 07:39:49
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: Linda

Jag började ju min semester den här veckan och ska vara ledig i 4 veckor så jag vill nog gärna tycka att det fortfarande är sommar :)

Svar: Klart det fortfarande är sommar! Just vädret har väl inte bjudit på så mycket sommarfeeling någon gång i år? Men jag tycker vi säger att det är sommar hela september ut, så känns allt lite lättare :-)
bodycomf

2012-08-06 @ 08:06:24
URL: http://ninnizzen.blogspot.com
Postat av: AmandaP

Börja jobba i em, det ska faktiskt bli rätt så skönt. Jobbar 80% så då är jag ju ledig lite extra i veckorna.
I lördags på crosstävlingen så stukade jag min fot, så löpning och promenad får ersättas med ännu mer styrketräning i veckan..

Svar: Åh nej! Först maken och nu du. Men tur det bara var en stukning ändå. Vila och satsa på överkropp så är du nog igång snart igen :-)
bodycomf

2012-08-06 @ 08:13:02
Postat av: Cilla

Jag har också min sista semestervecka innan jobbet drar igång. Jag vill ha mer semester, det ska jag inte sticka under stol med. Fast samtidigt ser jag fram emot att gå till jobbet. Träffa kollegor, komma i gång med rutiner, se vilka elever jag ska göra livet surt för det här året ;) Vad jag tror kommer att bli den största omställningen för mig efter den här sköööna sommaren är att kliva upp tidigt och dra till gymmet innan jobbet igen. Jag vet att jag älskar det när jag väl är inne i det, men just nu känns det som att det kommer att bli svårt att komma upp så tidigt. Jag ser framför mig att jag ska vara superduktig med att komma i säng den här veckan för att få till de där tidiga morgnarna lite bättre :) Wish me luck så att säga!

Kommer du att jobba halvtid som lärare det här året eller hur ser det ut för dig? Jag är nämligen lite nyfiken hur du lägger upp det med ditt andra jobb :)

Svar: Jag kommer jobba 60% som lärare, tre hela dagar/vecka. En dag har jag satt av för att jobba med företaget, då är barnen på dagis, en dag är de hemma med mig och då är tanken att vi ska typ gå och bada och göra roliga saker. Men sen har man ju en tendens att glömma att det ska städas, tvättas, handlas och annat, och då brukar liksom de där "reservdagarna" gå åt till sånt... :-)
Lycka till med sänggåendet, jag ska också börja öva. Snart ;-)
bodycomf

2012-08-06 @ 08:36:02
URL: http://lovedanceandlipstick.blogspot.com
Postat av: FitnessMe

Jag har en vecka kvar och det känns kort, kort...men jag kommer säkert känna mig redo när det är dags. Det brukar vara så! :-)

2012-08-06 @ 09:34:38
URL: http://www.fitnessmefitnessme.blogspot.se
Postat av: Tove

Jag har också alltid tyckt om hösten, tycker så mycket om vardag och rutiner. Fast om det inte hade varit sommar och icke-rutiner hade man ju inte förstått uppskatta hösten, förstås. :) Den här veckan börjar minstingen öva på dagis, nästa vecka börjar allting på allvar för hela familjen. Spännande och lite pirrigt är det allt!

2012-08-06 @ 10:59:30
Postat av: Ulrika

Jag har ju jobbat hela sommaren, och börjar skolan 3e september igen. Endast haft helgerna lediga. Jag längtar tillbaka till skolan. Och håller helt med om att det är härligt med (regnfri) höst där det är svala krsipiga dagar med fantatiskt luft, sol och lagom med kläder. Allt är så enkelt då, inga knökiga vinterjackor, och inte heller supersvettigt.

2012-08-06 @ 11:26:07
URL: http://ulrikalindstrom.blogspot.se/
Postat av: Ann-Louise

Började jobba förra veckan...

2012-08-06 @ 13:02:30
Postat av: Jessica

Håller med, älskar den kommande tiden på året. Friska härliga dagar, vilka snygga gummi jodhpurs,, är det Joules?
Kram

Svar: Japp, köpte dom förra veckan på rea :-)
bodycomf

2012-08-06 @ 20:52:22
URL: http://www.conceptbyjessica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback