Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Morgondagens wod!

Jag sitter i bilen och här har jag suttit många timmar och har ännu många timmar kvar. Nej, förstås är det inte jag som kör, då skulle jag ju inte kunna blogga!
 
Så vad gör man då med sin kolhydratsvullna bilstinna rastlösa kropp och knopp? Jo man planerar veckans luncher och middagar och letar spännande recept. Bläddrar i hjärnarkivet och klurar ut veckans träning (fast man redan gjort en plan, tidigare). Läser andra härliga bloggar och inspireras. Och så klickar man in på Crossfit Örebros hemsida för att kolla dagens wod.
 
Där hittade jag detta;
 
På tid - 20 burpees, 80 double unders, 15 burpees, 60 double unders, 10 burpees, 40 double unders, 5 burpees, 20 double unders.
 
Det lät väl kul? Va?! ;-) Jag ska allafall testa det, Imorgon. Med två vilodagar i ryggen borde det gå kalas! Och när jag inte ska spendera hela dagen i en bil. Hänger ni på?
 
För mig blir det burpees MED armhävning, även om de i boxen gör utan. Men jag vågar inte kasta mig raklång ner på mage ännu, lite rädd om naveln fortfarande. Och de där double unders lär ta sin lilla tid, men jag har inte bråttom, och övning ger färdighet vet ni!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annie

Jag vill också vara en planerare ibland.... :)

Svar: Och jag önskar att jag INTE var det ibland :-)
bodycomf

2012-08-01 @ 19:55:21
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: Tezz

Undrar om du vet någon som är duktig och har tid att hjälpa en med kost och träning i Örebro?

Svar: Jag?! ;-) Jag har ju bara kunder online än så länge, och har nog inte riktigt planerat för att bredda mitt företagande ännu. Inte tid. Men vill du bli kund så finns ju all info under "vill du bli kund" på bloggen. Annars vet jag faktiskt ingen som jag kan rekommendera. Det finns väl säkert folk på gymmen, men jag vet inte hur bra de är och hur mycket de kan om både kost och träning. Du får kolla runt lite!
bodycomf

2012-08-01 @ 21:30:56
Postat av: Pia

Låter ju jättekul... ;-) Jag är kanske med, lovar inget ännu. Har aldrig testat double unders, vet inte om jag kan....Gjorde ditt 1000rep benpass idag. 34 svettiga minuter tog det. Hade inga pauser. Härligt pass var det :-) Inte så döflåsigt men våt av svett var jag efter. Så ser fram emot träningsvärk imorgon.. Då får det bli ett överkroppsbetonat pass imorgon.

Svar: Bra jobbat!! :-)
bodycomf

2012-08-01 @ 21:35:36
Postat av: Linda

Den körde jag igår. Den var tuff, men kul. Lycka till.

Svar: Ja jag såg det! Och så kollade jag tiderna på boxens hemsida. De är f-n i mig inte kloka!!!!!!! Runt fyra-fem minuter. HUR är det möjligt?! HUR??? Jag har inte testat den ännu men ska sen. Men förväntar mig ingen rekordtid direkt...
bodycomf

2012-08-01 @ 22:09:45
URL: http://ninnizzen.blogspot.com
Postat av: Becca

Hej!! Vad är en double under?? Imorrn ska min underkropp gå smaka på 1000 reps!! Men innan, lite intervaller!! :)

Svar: Hopprepshopp där repet går två varv under dig, som ett dubbelhopp. Hoppas det gick bra på benpasset! :-)
bodycomf

2012-08-01 @ 22:23:48
URL: http://blogg.mama.nu/smalofin
Postat av: Betty - StepUp 2 Fitness

Jag körde också ditt 1000 reps, fast med TRX! Mkt bra pass. Imorgon får jag nog träna med mina bells :)

2012-08-01 @ 22:45:03
URL: http://www.stepup2fitness.se
Postat av: Cillas

@ Pia: 34 min!?! Jag körde det idag, och tyckte jag körde på ganska bra, men landade på 43. Hade väl kunnat köra på lite snabbare, men inte så mycket. Imponerad! Och taggad på att förbättra tiden... Svettigt var det verkligen!

2012-08-01 @ 23:38:47
Postat av: i min lilla lilla värld

Killarna på gymmet gjorde den idag. 7 nånting. En sjuk jävel klarade den på 4


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback