Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dagens utrustning

Nike Free på fötterna. Pulsklocka, gymboss, komihåglappen och snorpapper! Smaljeansen gjorde ett inlägg någon gång om vad man måste ha med sig när man ska träna. Jag MÅSTE ha snorpapper och gummisnodd. Utan det blir allt pannkaka och katastrof. Även om jag såklart inte snyter mig konstant måste jag ändå veta att den där lilla pappersbiten ligger ihopskrynklad i handflatan eller minifickan på shortsen. (Och ja, många gånger har den legat kvar i shortsen och åkt med in i tvättmaskinen. Söndersmulat papper fastkletat på hela familjens kläder, inte så poppis...)
 
Och håret MÅSTE vara i en tofs eller borta från ansiktet på något sätt. Det bara måste det!
 
Övriga saker klarar jag mig utan men visst är det roligt att ha koll på pulsen och tiden, men det är bonus.
 
Vad är era måstesaker?
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Förutom träningskläder (jag tycker håruppsättningen ingår i den ;-)) och skor så klarar jag mig fint beroende på vad jag ska träna förstås! Nej nu ljuger jag - MUSIK vill jag absolut ha. Springer eller cyklar jag vill jag dessutom veta tiden och sträckan (nörd) och pulsen såklart. Har en likadan Polar som du.... :-)

2012-08-06 @ 17:21:33
URL: http://mariapaavola.blogg.se
Postat av: Cilla

Eftersom jag inte kan springa en meter utan musik i öronen är min Iphone en given kompis. Jag mäter alltid min löpning med Nikeappen i telefonen dessutom. Något jag inte kan springa utan förutom det är en sten i handen. Jag vet inte hur många springstenar som dräller omkring här hemma, men det är liksom ett måste! :)

2012-08-06 @ 18:07:06
URL: http://lovedanceandlipstick.blogspot.com
Postat av: Annie

Alltid musik i örona (om jag inte har träningsparter med) och alltid någon form av cerat till läpparna, gäller visserligen alltid :)

2012-08-06 @ 19:52:44
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: Pia

På sommaren klarar jag mig utan snorpapper men genast när det blir kallare måste jag ha papper med. Och håret måste vara borta från ansiktet. Musik lyssnar jag gärna på men klarar mig utan. Pulsklocka med gps eller runkeeper i telefonen är alltid med.

2012-08-06 @ 19:52:56
Postat av: Jasmine

Hårsnodd! Annars dör man...

2012-08-06 @ 20:52:53
URL: http://freeyourmind.myshowroom.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Mobilen. Där står alla mina träningspass. Allt från uppvärmning till mobility, styrka och WOD. Utan den är jag lost

Postat av: i min lilla lilla värld

Ja, det får du göra hahaha

Jo, jag ska bli hälsocoach. 1 årig utbildning på folkhögskola. LÄNGTAR!

Svar: Åh, roligt! Jag ska ju läsa en kurs om kost vid träning via Umeå universitet i höst, samtidigt som jag ska gå färdigt det allra sista i personlig tränarutbildningen. Fullt upp :-)
bodycomf

Postat av: Sara

Vatten! Har jag inte vatten tror jag att jag kommer törsta ihjääääl, men finns det tillgängligt är det inte ens säkert jag dricker av det under passet :) Förutom när jag springer, då klarar jag mig utan. Annars håller jag med om gummisnodd till håret - ett måste!

2012-08-06 @ 23:20:32
URL: http://jagskabaratrana.wordpress.com
Postat av: Maria

Lika med mig & hårtofs, glömmer jag den kan jag knappt träna. Kan liksom inte sluta irritera mig ..
Har även hänt att min Garminklocka slutat gå pga batterislut .. jag fixar knappt springa längre. Iaf känns det inte lika bra. Konstig man är!?
=)

2012-08-07 @ 06:19:34
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se
Postat av: Fröken Jonsson

Hårsnodd :-) Ser att du har en gymboss, jag har funderat att köpa. Använder du din mkt? Är du nöjd?

Svar: Inte använt den så mycket faktiskt, men när jag väl gjort det funkar den bra. Fast oftast använder jag mobilen och ställer timern där, eller har en app, så den känns mest som en reserv när det regnar och jag inte vill ta med telefonen.
bodycomf

2012-08-07 @ 09:52:16
Postat av: felicia

håret är verkligen ett tok tok tok måste..måste ha både uppsatt i tofs ( en hård tofs, den får inte glida ut litegrann) och hårband.. Minsta lilla hårbit i vägen å jag får problem haha :D

vissa ser man ute och springer i utsläppt hår, jag fattar inte!!?

2012-08-07 @ 22:19:34
URL: http://tkhl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback