Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1237

Ja, det blev totalsumman i min lilla utmaning som ju tog slut i måndags. Inte riktigt 1400 poäng, men väl kämpat. Och så mycket som jag stretchat under den här tiden har jag väl aldrig gjort tidigare?! Jag är ju inget jättefan av stretch och är av den åsikten att det inte är något man måste göra, utan att det viktigaste är att man sträcker ut de muskler som är korta, inte bara stretchar "för att man ska".
 
Jag har inte bestämt hur jag ska göra med "belöningen" jag skulle få om jag lyckades nå 1400 poäng. En medicinboll stod ju högst på önskelistan, fast nu känns den lite överflödig, när jag kan tillgå alla storlekar och former av bollar i boxen. Ett par nya skor vore inte helt fel, eller några schyssta brallor att träna i. Något till hemmagymmet känns inaktuellt eftersom jag är där nere så sällan. Jag får fundera lite på vad jag kan tänkas vara värd för mina 1237 poäng jag drog ihop.
 
Förslag?!
 
Inte så himla åtråvärd längre...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta -Fokuserad Energi

Du har ju shoppat bra i sommar så jag vet inte vad du behöver längre:) Jag gillar gummiskor a la retro 80 tals stuket att ha i vardagen, eller en toksnygg handväska till jobbet? kram

Svar: Ja, en handväska vore önskvärt! En liten en, har ju en stor från Tiger som jag älskar, men skulle vara bra med en mindre också :-)
bodycomf

2012-08-09 @ 11:08:15
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: Mallan

Om du inte behöver nåt speciellt till träningen kanske du behöver nåt till köket istället? Nåt fiffigt som underlättar müslihackande, göra smoothies utan onödig disk eller vad för smarta prylar det kan tänkas finnas... Annars håller jag med Lotta, nåt fint till skolstarten tajmar ju bra. :) Eller varför inte en ansiktsbehandlig eller nåt annat lyxigt!

Svar: Ja, nåt till köket vore kanske roligt!! Ska fundera lite :-)
bodycomf

2012-08-09 @ 19:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback