Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pt-online

Pt-online första månaden; 1100 kr - träningsupplägg, kostrådgivning samt full coachning.

 

800 kr/månad efterföljande månader, samma tjänster som ovan.

 

Du kan även välja att betala för tre månader på en gång, då är priset 2400 kr för pt-online (inkl. full coachning).

 

Tidigare kund? Kontakta mig för pris och villkor.

 

Start 20:e februari - fullt!

Start 1:a mars - fullt!

Start 10:e mars - fullt!

Start 20:e mars - fullt!

Start 1:a april - platser finns. Anmälan och betalning senast 10:e mars.

Start 10:e april - platser finns. Anmälan och betalning senast 20:e mars.

 

Maila gärna om du är intresserad av tidigare start, ibland blir det något avhopp och då kan jag ta emot en extra kund eller två!

 

Så här går det till;


Du skickar ett mail till mig och får kontouppgifter så att du kan betala. Jag skickar sedan ett formulär till dig där du får fylla i frågor om tidigare erfarenheter, hur och när du vill träna och beskriva dina mål. Vi går igenom din nuvarande situation, och vart du vill komma.

I summan ingår bland annat kostrådgivning. Du får skriva matdagbok en vecka som jag sedan går igenom. Jag kommer med tips och förslag på förändringar/förbättringar. Du får information om kost före/efter träning, hur du kan lägga upp en dag matmässigt, vad du kan äta mycket av och vad du bör äta lite mindre av. Tips om "akutsituationer", mellisar och annat som kan vara bra att ha tillgång till. Förslag på frukost/lunch och middag. Tips och tankar om snabbmat och annat.

 

Du kan också ställa frågor hur ofta du vill. Mina rekommendationer utgår från vad jag anser är en bra kosthållning enligt de kunskaper och erfarenheter jag har, men jag är inte främmande för att coacha dig även om du har en bestämd idé om vad som är "bra mat", och vad som fungerar för dig, om du är strikt lchf-are, äter paleo eller kör efter GI t ex. Vi jobbar med detta tillsammans och jag stöper inte alla i samma form utan mitt arbete går ut på att hitta det som fungerar för just DIG. Där du kan nå dina mål OCH må bra!

I summan ingår ett träningsupplägg, baserat på dina förutsättningar, mål och erfarenheter. Det kan utformas så att du helt och hållet tränar hemma, på gym eller blandar. Dina önskemål är mina förutsättningar för att göra ett upplägg som passar dig! Bor du i Örebro eller omnejd finns även möjlighet att träffas fysiskt och gå igenom teknik och övningar. Det kan ske på ditt gym, hemma hos dig eller hos mig.

Det material du behöver ha för att kunna träna hemma är en pilatesboll och hantlar med vikter, eller kettlebells. Har du sedan andra redskap (trx, skivstång, bollar etc) är det bara bra och jag lägger in övningar som omfattar det du vill använda, bara du säger till!

 

Träningsupplägget uppdateras var fjärde vecka så länge du är kund, om du inte själv har andra önskemål. Vi kan naturligtvis justera längs med vägen också om det av någon anledning behövs.

 

Du behåller din plats så länge du betalar in senast en månad efter det datum som din coachningsperiod började. Startar du t ex 1:a februari ska du ha betalt in senast 1:a mars eller tidigare, för att behålla din plats, annars släpper jag den till kunder på väntelistan om du inte hört av dig och vi gjort upp något annat. Du ansvarar alltså själv för att du behåller din plats!

Kontakten mellan oss sker helt på dina villkor. Du mailar, jag svarar! Du väljer själv om du vill rapportera kost och träning varannan dag, varje vecka, aldrig eller bara när du behöver extra stöd och pepp. Du mailar frågor när de dyker upp och jag svarar så snart jag kan. Inte alltid samma dag men i de allra flesta fall senast dagen därpå.

Jag kan garantera dig en personlig coachning! Jag har inga förtryckta upplägg eller svar utan utgår alltid från just DIG. Jag vill att du hittar just ditt sätt att leva, det sätt där du kan känna dig nöjd och bekväm i din kropp. Jag peppar, stöttar och kommer med förslag på förändringar i tankesätt. Även knoppen ska vara med på resan till den kroppen du känner dig bekväm i!

Om du tycker att det låter bra, eller har några frågor, skicka iväg ett mail till mig så kör vi!

bodycomf@hotmail.com

Så här säger Therese, en av mina tidigare kunder, om sina månader med mig som coach/pt:

"PT-onlineperioden med Helena/Bodycomf var den bästa investering jag gjort, utan tvekan. Under de tre månaderna med Helena upplevde jag stort engagemang, pepp när jag behövde, och snabba svar på mina frågor. Jag är nu i mitt livs form, trots att jag fick barn för bara 10 månader sen. Och framförallt har jag fått kunskaper för att kunna upprätthålla resultaten, och en tro på att jag klarar det."Trackback