Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trött blir pigg!

Trött! Huvudet sprängfullt av allt möjligt. Ögonen torra. Inställt pass i boxen. Ettåring sjuk.

Jag skulle kunna lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv. Men det gör jag inte.

Istället tar jag min lilla kom-ihåg-lapp och drar till gymmet. Om en timme är jag trött, men ändå piggare än nu! Ska vi slå vad?! :-)


 
Uppdatering: värmde upp på crosstrainer med tungt motstånd, 20 min. Lite rörlighet med pinne. Sen blev det en minut vardera av burpees, mountainclimber (dödsjobbigt om man gör dem korrekt) och benböj med upphopp, två varv. Ganska trött/pigg redan efter det :-)

Woden var tung och flåsig! Thrusters fick bli fem på vardera arm efter några varv för jag vägrade ta en lättare kettlebell, men det spelade ju ingen roll. Summan blev ju tio eftersom jag ju har två armar :-) Jag hann nästan tolv hela varv men jag var inte i mitt esse idag. Men, jag var mycket piggare och gladare efteråt och jag hade roligt under tiden. Bara bra saker alltså!

Imorgon inleder jag dagen med rörlighet, chins och mage och fortsätter sedan med att instruera ett afropass. Dagen avslutas med MASSAGE!!! Yeah, wonderful!

Vad har ni för planer för morgondagen, eller dagen, om det är onsdag redan? Snart helg ju, snacka om snabb vecka!! :-)


Kommentarer
Postat av: Pia

Visst är du säkert piggare :-) Tråkigt med sjuka barn dock. Jag körde ett kettlebellpass och en magcirkel efter att barnen lagt sig. Härligt pass du fick :-)

2012-04-10 @ 20:53:13
Postat av: Josefin

Antideppiller kan slänga sig i väggen, svettlycka is the shizznits!SV : Havrehjärtarna är från Frebaco! ja oooooh, snart snart. superfort går det (:

2012-04-10 @ 23:09:45
URL: http://aliceaugusta.se
Postat av: Lotta (Fokuserad Energi)

Härligt att du kom iväg! Jag ska jobba, jobba, jobba och sedan förmodligen dåsa i soffan framför TV serie:-I) Träningen är avklarad! Kram

2012-04-11 @ 07:49:25
URL: http://fokuseradenergi.wordpress.com/
Postat av: Tove

Jag ska också avsluta min onsdag med massage! Har bokat en två timmar lång aromamassage för att komma ner i varv ordentligt som jag är så dålig på - längtar!!!

2012-04-11 @ 08:22:28
URL: http://toveshalsa.blogspot.com/
Postat av: Betty - StepUp 2 Fitness

Hallå! Kul att få läsa dina inlägg igen :) Bra jobbat med träningen igår och idag, antar att du är klar med morgonpasset.

Jag tränar hemma idag, ett Warrior pass med pullups :)

Ha en toppen dag!

2012-04-11 @ 08:41:48
URL: http://www.mbcvaxjo.se/Blogg
Postat av: bodycomf

tove - åh, två hela timmar!!! Underbart! Jag kör helkropp 75 idag, men framöver blir det nog mest rygg och kanske ben nån gång då och då. Ha det så skönt!Betty - välkommen hem!! Pullups?! Måste kolla in passet! Och gud, jag blir bara mer och mer sugen på de där krigarpassen :-)

2012-04-11 @ 13:19:54
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback