Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ny kärlek!

Det började ganska illa. Jag var ute i god tid men lyckades ändå inte komma in förrän passet börjat och när jag väl letat mig fram genom källaren fick jag leta mig tillbaka, för där nere fanns varken toalett eller vatten. Nåja, uppvärmning det med, om än i lite annorlunda form. Sedan var det bara att ösa järnet. Roligt, svettigt och tempo.

Lite ny kärlek, men jag undrar var allt ska få plats? Tur att det inte är förbjudet med polygami i träningsvärlden ;-)

Vad vi gjorde? Ser ni det där repet på bilden? Typ i mitten, snurrat vid den röda stolpen. Det drog vi fram och tillbaka, sittande, med repet över huvudet. Första dragen var mest "öh, va? Håller någon i där bak? Hallå, det går ju inte att rubba..." Men det gick. Efter ett tag. Och sen inte så länge eftersom armarna typ dog.

Vi gjorde pistols, hängde i trx, kastade oss bakåt hållandes en sandsäck fäst i ett gummiband, boxades med kettlebells och svingade någon slags kägla och säkert något mer jag glömt. Jobbigt och roligt! Och när jag gör sånt här kan jag inte låta bli att undra varför jag egentligen går på gym? Detta är ju så mycket roligare och mer utmanande. Fast så fort passet är över har jag glömt det och längtar till gymmet. Tänk vilken tur att jag kan få det bästa av alla världar då. Det är bara att välja och vraka och ta det man vill ha ju!

Dessutom, som en extra liten bonus: i lokalen tränade även stans thaiboxare. I små guldiga kalsonger! Okej då, boxershorts, men ändå! I högtalarna spelades Eye of the tiger, det var svettvarmt i källarlokalen och fanns naturligtvis inga fönster. Hur mycket ballare kan det bli?! ;-)

Imorgon har jag ett pass i boxen inbokat, men med varken stretch eller nedvarvning efter dagens bravader kan det hända att jag blir liggande i sängen hela dagen...

Och just det, på vägen hem stannade jag till och testade hinderbanan två varv, tills ett ungdomsgäng kom och frågade om jag tränade inför Gladiatorerna. Ja kanske det... ;-)
Kommentarer
Postat av: Jenny

Såklart du ska söka till Gladiatorerna! Du skulle säkert göra jättebra ifrån dig!! En kul utmaning att träna för också, eller?!!

2012-04-13 @ 08:21:57
Postat av: Beatatjata

Yeah, gladiatorerna nästa! Jag vill bli en gladiator i så fall, och bara skrika ihjäl folk :-). Blir så sugen på att testa alla såna här grejer. Kanske finns i min stad, har ju inte kollat... Eller så kommer jag till din och träningsdejtar!

2012-04-13 @ 08:30:12
URL: http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/
Postat av: Pia

Vad härligt det låter :-) Just sådant där skulle jag älska! Måste börja kolla utbudet här, kanske det finns alltmöjligt som jag inte vet om....

2012-04-13 @ 08:41:39
Postat av: bodycomf

Jenny - jag har nog viljan, men inte kroppen. Tror jag är för liten. Känns som att jag skulle flyga all världens väg så fort de nuddar mig... ;-)Beatatjata - om du blir gladiator tänker jag INTE söka som utmanare, jag skulle bli livrädd ;-) Du skulle garanterat vråla sönder och psyka ut varenda stackars liten deltagare! Men du får gärna komma hit och köra!!Pia - ja kolla runt lite, den här hittade jag som sagt bakom dagis!

2012-04-13 @ 09:08:04
URL: http://bodycomf.blogg.se/
Postat av: Betty - StepUp 2 Fitness

Tycker också att du ska söka till gladiatorerna!! Kul träning du var på igår, lite Spartan över det hela. Me like!!!

2012-04-13 @ 09:16:14
URL: http://www.mbcvaxjo.se/Blogg
Postat av: Sandra

Kul det lät!

Var det lika roligt som Crossfit? Eller roligare? ;)

2012-04-13 @ 09:21:57
Postat av: Linda

Kul att du gillade det. Jag tycker det är jättekul att han har hittat lokal för förut körde han bara utomhus på sommaren. Kul det också, men nu kan man ju köra det hela året.

2012-04-13 @ 11:13:14
URL: http://ninnizzen.blogspot.com
Postat av: bodycomf

Betty - ja, det här funkar nog fint ihop med warriorutmaningen!Sandra - hm, vet inte riktigt. Lika kul fast på ett annat sätt. Får testa några fler gånger och sedan utvärdera!Linda - ja fast det fanns inte jättemånga pass att välja på men det förstår man ju om det bara är han (Robert?) som leder passen. Inte lätt att hinna med då! Men jag går garanterat igen!! :-)

2012-04-13 @ 15:27:37
URL: http://bodycomf.blogg.se/
Postat av: Linda

Förut var det bara Robban, men nu tror jag att de är några stycken till. Att de inte finns så många pass beror nog mest på att de delar lokal med thaiboxarna.

2012-04-13 @ 16:17:46
URL: http://ninnizzen.blogspot.com
Postat av: Jenny

Men det är ju på hinderbanan allt avgörs, eller hur....?! :-)

2012-04-14 @ 07:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback