Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nästan perfekt!

Om jag bara hade haft en sked jordnötssmör också..! Det som fanns på den lokala butiken var Skippys, proppat med salt, socker och härdat veg.fett så jag stod över. Köper en Green choice på "Stora affären" och tar med en annan dag istället. Tänk att en liten proteinlatte kan göra jobbet så mycket roligare ;-)

Vad har ni för små uppmuntrande saker för er i vardagen? Något för att få jobbet att gå snabbare, bli roligare och kanske mer effektivt?


Kommentarer
Postat av: Pia

Nu har jag också fått smak för proteinlatte/cappuccino. Satt förr vatten i också, då tyckte jag inte att det var så jättegott. Nu lagar jag med mjölk, kaffe och pulver. Gott!

Ska laga eget jordnötssmör nån dag. Bara att mixa jordnötter, länge, i matberedare. Tillsätta lite salt om man vill. Syster lagade mandelsmör och sa att det blev bra.

2012-04-18 @ 17:10:59
Postat av: jennie

Nu skickade jag iväg ett mail med "matdagboken" ;-)kram jennie

2012-04-18 @ 20:07:56
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: bodycomf

Pia - ja igår gjorde jag också utan vatten, nästan. Hade bara mjölk och pulver och hällde sen på vanligt kaffe och en liten liten skvätt vatten för att fylla ut. Blev jättebra! Ja, man kanske skulle testa att göra eget? Man kanske t o m kan blanda nötter? Typ ta de man gillar och bara köra runt?Jennie - tack!

2012-04-19 @ 08:29:13
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback