Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen och öser förhoppningsvis järnet? Det återstår att se. Ganska så snart... Det finns ju inget som går upp emot ett pass i boxen, men när tid och annat talar emot en får det helt enkelt bli det nästbästa. En egen wod.

För att förenkla det hela tar jag gårdagens wod rakt av. Den det var tänkt att jag då skulle kört, men då jag istället intervalldrack te och slog rekord i tangenttryckning på datorn. Jobb, med andra ord...

AMRAP 10 min
10 pullups
20 armhävningar

Vila 5 min

AMRAP 10 min
20 wallball (enkelt på gymet, dödsjobbigt i boxen. Olika tyngd på bollarna och väldigt stor skillnad på takhöjd...)
20 KB svingar 16 kilo

Egentligen tänkt att köra i par, så man vilar medans den andra jobbar. Jag vilar således när jag behöver.

Detta är nog ungefär exakt vad jag hinner med. Väntar på att Securitas ska larma av lokalen. Ja, jag är skapligt irriterad... 06.05 - 06.25 (nu!), rörlighet 5 min, 25 min wod och klockan är strax före sju vilket innebär dusch och påklädning på tio-tolv minuter. Packa på alla förbannade väskor och matlådor på cykeln, köra ett par hundra meter, hoppa in i samåkarbilen och off we go! Till jobbet och inte därifrån förrän extremt många timmar senare! 14 för att vara exakt. Och sen börjar det om, med ett litet mellanspel för att packa upp gamla och packa ner nya matlådor, byta ut träningskläder och sova litegrann... Hektiskt? Ja tack. Det är väl så vi gillar det?! ;-)Kommentarer
Postat av: Lotta (Fokuserad Energi)

Tufft morgon pass!:-) Hoppas att din långa dag blir bra och jag tycker du är URSMART som kör träning före tuff dag.. MASSOR med kramar!

2012-04-24 @ 07:41:14
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: Lotta (Fokuserad Energi)

Hej igen.... Jag skulle aldrig stå ut med ett ställe som inte har öppet och tillgängligt de tider de säger.. jag skulle få hjärnblödning på morgonen... Du är stark:) Kramisar

2012-04-24 @ 09:24:24
URL: http://www.fokuseradenergi.se
Postat av: AmandaP

Vad är det som händer, när de inte öppnar, detta var ju inte första ggr, jag hade varit så för.....! Varför är inte min tid lika viktig som deras! Ja ja det är ju inte jag som ska vara arg:-)

I dag har jag så grym träningsvärk i ryggen sedan chinsen igår. i dag blir det löp gruppen!

2012-04-24 @ 09:41:02
Postat av: StepUp 2 Fitness

Grymt pass och dumt gym :( Hektiskt här med idag, mycket på jobbet och med mycket planering med StepUp företaget. Men det är kul :)

2012-04-24 @ 09:47:36
URL: http://www.mbcvaxjo.se/Blogg
Postat av: bodycomf

Lotta - haha, jag vet!! Jag tänkte på dig imorse när jag satt där och väntade :-) Jag blev galen, men inte gråtfärdig denna gången...Amanda P - nej eller hur! Jag ska faktiskt be om kompensation nästa gång för nu har det hänt typ fem gånger, sen i januari!! Det är ju inte klokt ju! Särskilt störigt när man är där prick kl 6 och har 55 minuter på sig bara. Jag körde ju chins imorse och mm, jag känner redan värken komma krypande :-) Lycka till på löpningen!Betty - ja, helstörigt! Förstår att du har mycket! Jag tycker jag har mycket och jag jobbar ju ändå "bara" med kunder online. Ja och mitt vanliga jobb förstås, men det är ju bara deltid. Hur mycket jobbar du på ditt "vanliga"? Inte heltid väl???

2012-04-24 @ 10:27:20
URL: http://bodycomf.blogg.se/
Postat av: FIA FIT

Vilken otroligt SNYGG blogg du har! Typ så jag vill hoppa direkt från mama till blogg.se

2012-04-24 @ 14:19:34
URL: http://blogg.mama.nu/fiafit

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback