Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Testkört.

Nu har jag provat passet jag la ut tidigare. Måste säga att det var mycket roligt! Jag var full av energi och supertaggad. Kanske lite för att jag tragglat med samma gamla pass så länge nu?! Jag blir väldigt uttråkad av att ha samma upplägg mer än fyra veckor har jag märkt, och nu har jag precis passerat den gränsen med några dagar, så jag ser verkligen fram emot nytt nytt nytt!

Några smärre förändringar. Sidoplanka med flyes blev istället stående omvända flyes, lätt framåtlutad, för att kunna ta tyngre vikt samt att det kommer en till sidoplanka precis efter.

Armhävningarna körde jag fem åt gången innan jag förflyttade och bytte sida, annars fick jag hålla på i all oändlighet kändes det som. Gjorde jag fem på en gång blev musklerna snabbare uttröttade än om jag bytte hela tiden.

Jag varvade övningarna, utfall+sving, armhävning+rodd, flyes+planka och så tabatorna emellan. Som jag förmodade var flåset på topp.

Klockan säger att pulsen som högst låg på 204, vilket är 109% av min maxpuls. Hm.... Kanske dags att göra ett ordentligt maxpulstest snart?! Snittet var 85% av maxpuls och det kan nog stämma.

Svettigt och roligt pass som går snabbt att genomföra, strax över 30 minuter. En ordentlig genomkörare helt enkelt!

Jag har lagt om planerna för januari, och bestämt mig för att bara köra detta en gång per vecka och istället splitta kroppen och köra styrka resterande tre pass. Jag är ju så galet grymt sugen på att köra tungt nu, och vad ska jag egentligen vänta på?!

Därtill kom jag också på att jag borde smyga in några dagars vila innan jag kör igång på allvar i januari! December har inneburit mycket träning, och att direkt på det gå över till de stora grabbarnas territorium ;-) kanske inte är helt bra. Vila är en viktig ingrediens i livet, såväl som träning, mat och kärlek. Ska klura vidare, det är ju trots allt ett par dagar kvar av den här månaden...


Träning, mat, kärlek och lite vila, då kan det bli så här...  ;-)
image description


Kommentarer
Postat av: Lotta (Fokuserad Energi)

Hej! Glad för dig med passet :-) Jag undrar om du inte har en infektion? Då kan ju hjärtat få jobba som en gnu? Var lite lyhörd på kroppen ett tag? Eller om du kanske är övertränad efter ditt december race? Inte omöjligt? Var rädd om dig! Kram

2011-12-26 @ 18:58:08
URL: http://fokuseradenergi.wordpress.com/
Postat av: Maria S

Hej och god fortsättning!

Satt och läste nya Fitness idag och blev sugen på det passet. Sen såg jag att du testat det, kanske snor lite av dig till mitt kommande upplägg för januari, hoppas ok? Vilka grymma biceps du har!!!

Kram

2011-12-26 @ 20:42:10
Postat av: Bodycomf

Lotta - det är min klocka som är knäpp! Jag var inte alls så trött som den visade, den får släppet ibland! Tack ändå för omtanken :-)Maria S - klart du får sno! :-)

2011-12-26 @ 21:23:01
URL: http://bodycomf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback